Skip to main content
2 February 2023 07:54

Η Alibaba Cloud ανοίγει Διεθνές Κέντρο Καινοτομίας Προϊόντων

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Alibaba Cloud, η ραχοκοκαλιά της ψηφιακής τεχνολογίας και νοημοσύνης του Ομίλου Alibaba, αποκάλυψε το πρώτο διεθνές κέντρο καινοτομίας προϊόντων και το κέντρο διαχείρισης συνεργατών, για να βελτιώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες προς τους πελάτες.

Το νέο Κέντρο Καινοτομίας Προϊόντων αναμένεται να βοηθήσει στη διευκόλυνση μελλοντικών roadmaps για την ανάπτυξη λύσεων πιο ειδικών για την αγορά και θα επιβλέπει τη διαχείριση των αναβαθμίσεων προϊόντων με βάση τις συνεχείς παγκόσμιες απαιτήσεις. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών των τοπικών πελατών, το Κέντρο Διαχείρισης Συνεργατών θα ξεκινήσει να εμβαθύνει σε τοπικές συνεργασίες για να εμβαθύνει την ανταλλαγή κορυφαίων τεχνολογιών και τεχνογνωσίας στον τομέα μεταξύ των συνεργατών.

Οι νέες πρωτοβουλίες όχι μόνο θα δημιουργήσουν περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης για στελέχη στη Σιγκαπούρη, αλλά αναμένεται και να ενισχύσουν επίσης περισσότερες τοπικές συνεργασίες μέσω της δημιουργίας ενός νέου Innovation Accelerator Program για την υποστήριξη των επιχειρήσεων να επεκταθούν καθώς η παγκόσμια ψηφιακή οικονομία συνεχίζει να αναπτύσσεται.

Το Πρόγραμμα Innovation Accelerator στοχεύει να φέρει κοντά ηγέτες και ειδικούς του κλάδου για να βοηθήσει στην ανάπτυξη πιο καινοτόμων και ανθεκτικών επιχειρήσεων στη Σιγκαπούρη μέσω της ανταλλαγής πρακτικών δεξιοτήτων και ιδεών και της παροχής ευκολίας πρόσβασης στις πιο πρόσφατες τεχνολογίες cloud. Κάθε επιλέξιμη εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος θα λάβει επίσης δωρεάν εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη από την Alibaba Cloud και ειδικούς του κλάδου.

Υποστηρίζοντας τις επιχειρήσεις με το ταξίδι τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την καινοτομία μέσω αναβάθμισης δεξιοτήτων, επανεκπαίδευσης και τεχνικής αναβάθμισης, το πρόγραμμα τους παρέχει επίσης την ευκαιρία να συνδεθούν στο δυναμικό παγκόσμιο οικοσύστημα του Alibaba Cloud.

Τεύχος 219

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ