Skip to main content
24 January 2023 07:58

Νέες webcams από τη Logitech

Οι Brio 300 και Brio 305 της Logitech είναι επιλογές για άτομα που χρησιμοποιούν συχνά πλατφόρμες τηλεδιάσκεψης και θέλουν να παρακολουθούν ψηφιακές συναντήσεις με βελτιωμένη ποιότητα κάμερας και ήχου.

Η κάμερα Brio 300 προσφέρει ανάλυση 1280×720 και 1920×1080 στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο και διαθέτει δύο megapixel. Έχει λογισμικό RightLight 2 που προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα και την αντίθεση για να αντισταθμίσει τον χαμηλό ή κακό φωτισμό του δωματίου. Έχει, επίσης, ενσωματωμένο μονοφωνικό μικρόφωνο που μειώνει τον θόρυβο του περιβάλλοντος και μπορεί να λαμβάνει ήχο από απόσταση 4 μέτρων. Μπορεί να συνδεθεί σε οθόνη ή φορητό υπολογιστή μέσω καλωδίου USB-C. Για αυξημένο απόρρητο, ένα κλείστρο κάμερας περιστρέφεται πλήρως από το κέντρο του φακού στο επάνω μέρος της κάμερας. Διατίθεται σε τρία χρώματα και είναι εν μέρει κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο πλαστικό. Η Brio 300 είναι διαθέσιμη για αγορά στην τιμή των 70 δολαρίων.

Η Brio 305, από την άλλη, μοιάζει αρκετά με την Brio 300, καθώς προσφέρει ίδια εμπειρία σε ανάλυση, ποιότητα ήχου και εικόνας και επιλογές συνδεσιμότητας. Επιπλέον, είναι συμβατή με το Logitech Sync και το Logi Tune, τα οποίο δίνουν τη δυνατότητα στους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να παρακολουθούν τις συσκευές τους εξ αποστάσεως και να τροποποιούν τις ρυθμίσεις ήχου και κάμερας, καθώς και να επισκευάζουν τις συσκευές. Η Brio 305 είναι επίσης διαθέσιμη στα 70 δολάρια.

Τεύχος 212

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ