Skip to main content
19 January 2023 07:52

Το πρώτο tablet της realme κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Η realme κυκλοφορεί στην Ελλάδα ένα νέο ΑΙΟΤ προϊόν: Το πρώτο της tablet, realme Pad για μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και παραγωγικότητας.

Το realme Pad έχει πάχος μόλις 6,9 χιλ. και ζυγίζει μόνο 440g, επιτρέποντας την εύκολη μεταφορά του όπου και αν βρίσκεστε. Είναι επίσης κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου με εξαιρετικά λεπτή κεραμική αμμοβολή που δίνει μοναδική αίσθηση και κορυφαία υφή.
Με ανάλυση έως 2000 x 1200, το realme Pad έχει καθαρή και λεπτή οθόνη, 10,4” WUGXA+ με υψηλή αναλογία οθόνης προς σώμα 82,5%. Υποστηρίζει ποικίλες λειτουργίες προστασίας ματιών, όπως προστασία από χαμηλό μπλε φως, ασπρόμαυρη λειτουργία ανάγνωσης και σκοτεινή λειτουργία, επιτρέποντάς σας να φροντίζετε τα μάτια σας ενώ διασκεδάζετε και μελετάτε.

Το realme Pad είναι επίσης εξοπλισμένο με τετραπλά ηχεία, τα οποία υποστηρίζουν Dolby Atmos και διαθέτουν πιστοποίηση ήχου υψηλής ποιότητας Hi-Res. Με εκπληκτικά μπάσα και πλούσιες λεπτομέρειες, θα έχετε μια εμπειρία ήχου και εικόνας σαν να βρίσκεστε σε κινηματογράφο. Παράλληλα, με τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνης, μπορείτε να είστε περισσότερο παραγωγικοί από ποτέ.
Ακόμα, το realme Pad έχει εξαιρετικά μεγάλη μπαταρία 7100mAh, με χρόνο αναμονής 65 ημερών. Υποστηρίζει επιπλέον γρήγορη φόρτιση 18w. Ταυτόχρονα, υποστηρίζει και αντίστροφη φόρτιση για έξυπνες συσκευές AloT, ενώ μπορείτε ακόμη και να βοηθήσετε τους φίλους σας φορτίζοντας το δικό τους τηλέφωνο.

Τέλος, το realme Pad διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio G80, κατάλληλο για παιχνίδι, με δύο πυρήνες A75, έως 2GHz, GPU ARM Mali-G52 και τον MediaTek Hyper Engine.

Τεύχος 209

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ