Skip to main content
19 January 2023 07:48

Ο Όμιλος Olympia επενδύει στη Box Now

Μια νέα επένδυση στην αγορά του logistics & last mile ανακοίνωσε ο Όμιλος Olympia, μέσω του επενδυτικού βραχίονα PCP, στηρίζοντας το πλάνο της BOX NOW Group για τη δημιουργία του μεγαλύτερου δικτύου Αυτόματων Μηχανημάτων Παραλαβής Δεμάτων (lockers) στην ΝΑ Ευρώπη, μέσω της επέκτασης της εταιρείας σε αγορές επιπλέον της Ελλάδας, της Κροατίας και της Βουλγαρίας, όπου ήδη διατηρεί παρουσία.

Μετά τη συγκεκριμένη επενδυτική κίνηση, η PCP αποκτά μειοψηφικό ποσοστό στο BOX NOW Group, ενώ η EMMA Capital παραμένει ισχυρός πλειοψηφικός μέτοχος. Η BOX NOW διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα πανελλαδικό δίκτυο από 1.200 lockers, έχοντας εξυπηρετήσει ήδη 200.000 πελάτες στη χώρα μας, με ένα ευρύ δίκτυο 400 συνεργαζόμενων e-shops, με στόχο την εξασφάλιση της εύκολης και γρήγορης πρόσβασης καθ’ όλο το 24ωρο σε Αυτόματα Μηχανήματα Παραλαβής Δεμάτων.
«Επενδύσαμε στην BOX NOW γιατί προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία στην αγορά, που αλλάζει δραστικά την eCommerce εμπειρία, εξασφαλίζοντας την αξιοπιστία και ευελιξία στις παραδόσεις που αναζητά ο σύγχρονος καταναλωτής. (…) Πιστεύουμε στο μοντέλο και στην ταλαντούχα ομάδα της BOX NOW και στηρίζουμε το όραμά τους για ένα νέο μοντέλο υπηρεσιών last mile, φτιαγμένο για τη νέα εποχή του retail & eCommerce», δήλωσε ο κος Ρόμπυ Μπουρλάς, εκ μέρους της PCP και της Olympia Group.

Τεύχος 209

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ