Skip to main content
17 January 2023 07:53

Το Belfast σαλπάρει με το Oracle Fusion Cloud ERP

Tου Στάθη Ασπιώτη

Tο Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (ERP) και το Oracle Fusion Cloud Enterprise Performance Management (EPM) επέλεξε για τον εξορθολογισμό των οικονομικών του λειτουργιών, την αύξηση της ευελιξίας, τη βελτίωση των πληροφοριών και τη λήψη αποφάσεων στον οργανισμό, το Λιμάνι του Belfast, η κύρια θαλάσσια πύλη και κόμβος logistics της Βόρειας Ιρλανδίας.

Αξιοποιώντας το Oracle Cloud ERP, η διοικούσα αρχή του λιμανιού θα είναι σε θέση να αυξήσει την παραγωγικότητα, να μειώσει το κόστος και να βελτιώσει τους ελέγχους, ενώ το Oracle Cloud EPM θα επιτρέψει στον οργανισμό να συνδέσει καλύτερα τα λειτουργικά και οικονομικά δεδομένα στις λειτουργίες HR, πωλήσεων, χρηματοδότησης και προμηθειών για βελτίωση της πληροφόρησης (insights) με στόχο να επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων και να ενισχύσει το επιχειρηματικό μοντέλο και τον προγραμματισμό του.

Επιπλέον, οι τριμηνιαίες ενημερώσεις της Oracle θα βοηθήσουν στην αξιοποίηση μιας συνεχούς ροής καινοτομίας και προηγμένων δυνατοτήτων αυτοματισμού σε τακτική βάση.

«Καθώς ο παγκόσμιος κλάδος του εμπορίου συνεχίζει να αλλάζει, η ύπαρξη δεδομένων με ακρίβεια και μιας ισχυρής ολοκληρωμένης πλατφόρμας είναι αδιαπραγμάτευτη όσον αφορά στη διαχείριση των οικονομικών», δήλωσε ο Guy Armstrong, ανώτερος αντιπρόεδρος εφαρμογών, Oracle UK και Ireland. «Με την αξιοποίηση του Oracle Cloud ERP και του Oracle Cloud EPM, το Λιμάνι του Belfast θα είναι σε θέση να βελτιώσει την παραγωγικότητα, να αξιοποιήσει τη συνεχή καινοτομία και να λάβει πιο επίκαιρες αποφάσεις για να βοηθήσει την οικονομία της Βόρειας Ιρλανδίας να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει», κατέληξε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο λιμάνι αποτελεί την κύρια θαλάσσια πύλη της Βόρειας Ιρλανδίας, διαχειρίζεται περισσότερους από 25 εκατομμύρια τόνους εμπορίου κάθε χρόνο, που αντιστοιχούν σε περισσότερα από τα δύο τρίτα της θαλάσσιας εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Τεύχος 207

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ