Skip to main content
17 January 2023 07:47

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τη HORECA 2023

H HORECA, έκθεση που αποτελεί μία από τις κορυφαίες εμπορικές/επαγγελματικές συναντήσεις για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης έρχεται στις 10-13 Φεβρουαρίου.

Πεντακόσιοι κορυφαίοι εκθέτες ετοιμάζονται να υποδεχτούν χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων και επιχειρήσεων εστίασης, αλλά και εκπροσώπους της οργανωμένης λιανικής για να τους παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, τα προϊόντα τους και σύγχρονες προτάσεις και λύσεις. Με ένα εύρος συμμετοχών, που εκπροσωπούν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους, που απευθύνονται στον επιχειρηματία της φιλοξενίας, αλλά και με πλούσιες και ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, η HORECA 2023 θα αποτελέσει έναν τόπο ενημέρωσης, έμπνευσης και εξέλιξης.

Στην έκθεση θα λάβουν χώρα και μία σειρά από ανανεωμένες εκδηλώσεις γύρω από το management, το digital marketing, τη γαστρονομία, τη βιωσιμότητα, τις πωλήσεις κ.ά. Συγκεκριμένα, παγκόσμιες εξελίξεις, τάσεις, digital εργαλεία, υπηρεσίες που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των επιχειρήσεων του κλάδου θα παρουσιαστούν από experts του hospitality marketing και management, ενώ καταξιωμένοι chefs της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας σκηνής θα παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές. Επίσης, θα βραβευτούν 4 εστιατόρια από όλη την Ελλάδα, για το μοναδικό γαστρονομικό τους concept και τη zero waste φιλοσοφία τους.

Ακόμα, η έκθεση θα φιλοξενήσει για ακόμα μία φορά τους Πανελλήνιους Διαγωνισμούς Ελληνικού Cocktail, Non Alcohol, Classic Cocktail και Battle of the Bars, από την Ένωση Bartender Ελλάδος, μέσα από τους οποίους θα αναδειχθούν τα νέα ταλέντα στην υψηλή τέχνη των cocktails.

Τέλος, στον χώρο θα φιλοξενηθεί το 6ο Διεθνές Φόρουμ Φιλοξενίας με τη σφραγίδα του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. Στελέχη του hospitality, παγκοσμίου βεληνεκούς, θα αναλύσουν τις τάσεις που διαμορφώνουν την επόμενη ημέρα της φιλοξενίας, αλλά και θα αναδείξουν τη βιωσιμότητα ως μοχλό ανάπτυξης του τουρισμού.

Τεύχος 207

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ