Skip to main content
12 January 2023 07:51

Στα 472 σημεία φόρτισης έφτασε το δίκτυο Chargespot της WATT+VOLT

Του Χάρη Ματθαίου

Η εταιρεία WATT+VOLT συνεχίζει να επενδύει στην πρωτοποριακή της υπηρεσία Chargespot, η οποία αποτελεί τη δική της ολοκληρωμένη λύση για το μέλλον της ηλεκτροκίνησης. Προστατεύοντας το περιβάλλον με την παροχή πράσινης ενέργειας, αφήνει το δικό της οικολογικό αποτύπωμα στην επόμενη γενιά.

Το Chargespot παρέχει ολοκληρωμένες end to end λύσεις στους κατόχους των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Προσφέρει επίσης σημαντικά προνόμια στις επιχειρήσεις-μέλη του δικτύου που αποκτούν φορτιστές για δημόσια χρήση, αποκτώντας έσοδα από τις φορτίσεις και οφέλη στον λογαριασμό ρεύματος με το πρόγραμμα Chargespot Business.

Η τάση διεύρυνσης του δικτύου φορτιστών Chargespot βρίσκεται σε ανοδική πορεία, με στόχο να γίνει περισσότερο λειτουργικό και ευκολότερα προσβάσιμο για τους κατόχους ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων. Αποτελεί πλέον ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα και μεγαλύτερα δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Ελλάδα, ενώ ταυτόχρονα ανήκει στο μεγαλύτερο δίκτυο φορτιστών (Hubject) της Ευρώπης με περισσότερα από 250.000 σημεία. Το δίκτυο Chargespot διαθέτει πια 472 σημεία φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ άλλα 92 είναι υπό εγκατάσταση.

Με εύκολο μενού και πολύ απλή χρήση, η υπηρεσία Chargespot προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα. Μέσω της έξυπνης εφαρμογής Chargespot, που είναι δωρεάν διαθέσιμη στα καταστήματα Google Play Store για συσκευές Android και App Store για συσκευές Apple, οι κάτοχοι ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων αποκτούν τον πλήρη έλεγχο των «έξυπνων» φορτίσεών τους. Εντοπίζουν τους διαθέσιμους σταθμούς φόρτισης και φορτίζουν το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητό τους εύκολα, οικονομικά και με απόλυτη ασφάλεια.

Τεύχος 204

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ