Skip to main content
11 January 2023 07:54

Ανακοινώθηκε το SmartThings Station από τη Samsung

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε το SmartThings Station, έναν εύχρηστο, οικονομικό κόμβο έξυπνου σπιτιού και ένα pad γρήγορης φόρτισης, που προσφέρει γρήγορη εγκατάσταση και συμβατότητα σε μια σειρά έξυπνων οικιακών προϊόντων.

Με το SmartThings Station, οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν διάφορες πτυχές του περιβάλλοντος του σπιτιού τους, ορίζοντας προγράμματα που προσθέτουν άνεση στην ημέρα τους και συμβάλλουν στη μείωση της σπατάλης ενέργειας, όπως το σβήσιμο των φώτων και των συσκευών.

Ο σταθμός SmartThings της Samsung καθίσταται εύκολος να ρυθμιστεί και να προγραμματιστεί από τον οποιονδήποτε, καθώς όταν ο χρήστης ενεργοποιεί τη συσκευή για πρώτη φορά, εμφανίζονται μηνύματα στο Samsung Galaxy smartphone του, βοηθώντας τον στη διαδικασία σύνδεσης.

Αυτός ο έξυπνος οικιακός κόμβος βοηθά πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των θερμοστατών, του φωτισμού και των πριζών ρεύματος, να διασυνδέονται απρόσκοπτα με άλλες συσκευές που είναι συνδεδεμένες στον έξυπνο οικιακό κόμβο, ώστε να συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα εναρμονισμένο περιβάλλον.

Με το πάτημα του Smart Button στο SmartThings Station, οι χρήστες μπορούν να ενεργοποιήσουν προγράμματα που δημιούργησαν μέσω της εφαρμογής SmartThings. Όταν οι χρήστες φεύγουν από το σπίτι, το SmartThings Station μπορεί να απενεργοποιήσει τις πρίζες και τις αχρησιμοποίητες συσκευές για εξοικονόμηση ενέργειας, ενεργοποιώντας παράλληλα ένα σύστημα ασφαλείας. Οι χρήστες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα πρόγραμμα παιχνιδιού, το οποίο θα μπορούσε να θέσει σε λειτουργία συγκεκριμένες ρυθμίσεις τηλεόρασης και φωτισμού και να ενεργοποιήσει τη λειτουργία «Μην ενοχλείτε».

Τεύχος 203

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ