Skip to main content
11 January 2023 07:46

Βραβεύσεις για Όμιλο Quest και ACS

Ο Όμιλος Quest και η ACS, η οποία ανήκει στον Όμιλο, βραβεύτηκαν στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Diamonds, λαμβάνοντας τη διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2022, βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων.

Η ACS, εντός του 2022, ολοκλήρωσε την άνω των 40 εκατ. ευρώ επένδυση στο νέο κέντρο διαλογής (sorting hub) και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Αιγάλεω Αττικής, υπετριπλασιάζοντας έτσι τη δυναμικότητα διαλογής σε περισσότερες από 50.000 αποστολές ανά ώρα. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επεκτείνει το δικό της δίκτυο «έξυπνων» θυρίδων ACS SmartPoint Lockers, ενώ βρίσκεται διαρκώς σε πορεία αναβάθμισης της ψηφιακής επικοινωνίας με τους πελάτες της.

Ο Απόστολος Γεωργαντζής, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Quest και της ACS, σχολίασε σχετικά με τη βράβευση: «O Όμιλος έχει σχεδιάσει και έχει θέσει σε εφαρμογή ένα επιχειρηματικό πλάνο πενταετίας (2022-2026), στο οποίο περιλαμβάνονται σημαντικές επενδύσεις, που ενδέχεται να ξεπεράσουν τα 300 εκατ. ευρώ, καθώς και εκτιμήσεις για διπλασιασμό των πωλήσεων και της κερδοφορίας σε σχέση με το 2021. Το επιχειρηματικό μας πλάνο, που ήδη έχει τεθεί σε εφαρμογή, περιλαμβάνει σημαντικές επενδύσεις σε νέες υποδομές, στις υπάρχουσες δραστηριότητες των εταιρειών του Ομίλου, στην ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ανάπτυξη στο εξωτερικό, και φυσικά στην ανάπτυξη των ανθρώπων μας».

Τεύχος 203

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ