Skip to main content
10 January 2023 07:55

Νέα τηλεόραση OLED από την LG με τεχνολογία Zero Connect

Η LG Electronics παρουσιάζει το 97 ιντσών μοντέλο LG SIGNATURE OLED M (μοντέλο M3), την πρώτη τηλεόραση για το καταναλωτικό κοινό με τεχνολογία Zero Connect, μια ασύρματη λύση, η οποία μεταδίδει βίντεο και ήχο σε πραγματικό χρόνο έως και 4K 120Hz, η οποία απέσπασε βραβείο καινοτομίας στα CES 2023 σε δύο κατηγορίες.

Το κουτί Zero Connect μπορεί να τοποθετηθεί μακριά από την τηλεόραση και βοηθά στη δημιουργία ενός καθαρότερου περιβάλλοντος χώρου χωρίς περισπασμούς, δίνοντας στους χρήστες μεγαλύτερη ελευθερία να διαμορφώνουν τον χώρο τους. Διαθέτει πολλές θύρες για σύνδεση σε συσκευές HDMI, όπως καλωδιακούς/δορυφορικούς αποκωδικοποιητές και κονσόλες παιχνιδιών και μπορεί επίσης να συνδεθεί ασύρματα με συμβατές μπάρες ήχου για πιο πλούσιο, ισχυρότερο ήχο και πρόσθετη ευκολία χωρίς καλώδια.

Η ασύρματη λύση της LG αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής για να παρέχει αξιόπιστη μετάδοση βίντεο και ήχου στην αυτοφωτιζόμενη οθόνη OLED της M3, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαμβάνουν περιεχόμενο στα 4K 120Hz και καθαρό ήχο χωρίς διακοπή και υποβαθμισμένη ποιότητα. Για να εξασφαλίσει την ελεύθερη μεταφορά δεδομένων από το κουτί στην τηλεόραση, η εταιρεία ανέπτυξε έναν αλγόριθμο που εντοπίζει άμεσα τη βέλτιστη διαδρομή μετάδοσης.

Τεύχος 202

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ