Skip to main content
22 December 2022 07:49

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Cider από την Palo Alto Networks

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Palo Alto Networks ολοκλήρωσε την εξαγορά της Cider Security (Cider), πρωτοπόρου στην ασφάλεια εφαρμογών (AppSec) και στην ασφάλεια της εφοδιαστικής αλυσίδας λογισμικού.

Οι σύγχρονες εφαρμογές αναπτύσσονται γρήγορα μέσω συνεχούς ενοποίησης και συνεχούς παράδοσης (continuous integration / continuous delivery – CI / CD), αλλά η ασφάλεια σε αυτό το στάδιο του κύκλου ζωής της εφαρμογής είναι ασυνεπής, απομονωμένη ή ακόμη χειρότερα, απλά απουσιάζει.

Σύμφωνα με την Gartner, έως το 2025, το 45% των οργανισμών σε όλο τον κόσμο θα έχουν υποστεί επιθέσεις στο λογισμικό των αλυσίδων εφοδιασμού, τριπλάσια αύξηση από το 2021. Με την προσθήκη των δυνατοτήτων αιχμής της Cider, η πλατφόρμα Palo Alto Networks Prisma Cloud βοηθά τους πελάτες να «μετατοπίσουν την ασφάλεια προς τα αριστερά» για να αποτραπούν προληπτικά απειλές και ευπάθειες πριν από την ανάπτυξη των εφαρμογών σε περιβάλλοντα παραγωγής στο cloud.

Ο Nikesh Arora, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Palo Alto Networks, είπε ότι «η τεχνολογία της Cider παρέχει βαθιά ορατότητα και ανάλυση των εργαλείων και των διαδικασιών που χρησιμοποιούνται σε όλο τον κύκλο ανάπτυξης εφαρμογών, με αποτέλεσμα τη δυνατότητα εντοπισμού και αποκατάστασης κρίσιμων κινδύνων σε κάθε βήμα. Αυτό είναι σύμφωνο με τη στρατηγική ασφάλειας μετατόπισης προς τα αριστερά του Prisma Cloud, καθώς συνεχίζουμε να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις που βοηθούν στην προστασία των πελατών μας από αναδυόμενες απειλές».

Τεύχος 199

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ