Skip to main content
21 December 2022 07:45

Χρηματοδότηση της Upstream από την Εθνική Τράπεζα

Δανειακή σύμβαση ύψους 14 εκατ. ευρώ σύναψε η ελληνική εταιρεία τεχνολογίας, Upstream, με την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Η δανειακή σύμβαση με την Εθνική Τράπεζα είναι πενταετούς διάρκειας, ενώ η χρηματοδότηση θα αξιοποιηθεί για τη μερική αποπληρωμή του δανείου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (EIB) που είχε εξασφαλίσει η Upstream το 2017, με σκοπό την επένδυση στην ανάπτυξη και προώθηση του εμπορικού της χαρτοφυλακίου. Σημειώνεται ότι εκτός από τη μερική αναχρηματοδότηση του υφιστάμενου δανεισμού της από την EIB, η Upstream εξασφάλισε επέκταση της ωρίμανσης του τελευταίου δανείου, ύψους 11 εκατ. ευρώ, με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα.

Ο κος Δημήτρης Μανιάτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Upstream, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία χρόνια δουλέψαμε μεθοδικά και αποφασιστικά και καταφέραμε, εν μέσω πανδημίας και παγκόσμιας κρίσης, να μετασχηματίσουμε την εταιρεία μας, ώστε να παραμείνουμε επίκαιροι, σταθερά στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Επενδύσαμε σε νέες τεχνολογίες και στους ανθρώπους μας και δώσαμε έμφαση στην υγιή ανάπτυξη, την κερδοφορία και το υπεύθυνο management. Είναι σημαντικό ότι η Εθνική Τράπεζα σκύβει επάνω στον τομέα της τεχνολογίας και το θεωρώ εξαιρετικό οιωνό για την ελληνική επιχειρηματικότητα και την ανάδειξη της χώρας μας σε ένα από τα πλέον ελκυστικά επενδυτικά περιβάλλοντα και κόμβο τεχνολογίας».

Τεύχος 198

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ