Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

20 December 2022 07:50

Νέες σημαντικές διακρίσεις για τη Schneider Electric

Η Schneider Electric βραβεύτηκε για τις ESG (Environmental, Social and Governance) επιδόσεις της από τρεις καταξιωμένους, ανεξάρτητους παρόχους αξιολόγησης.

Αναλυτικά η εταιρεία κατέκτησε:

• Πρώτη θέση ανάμεσα σε εταιρείες για Ηλεκτρολογικά Εξαρτήματα & Εξοπλισμό στην Αξιολόγηση Εταιρικής Βιωσιμότητας (CSA) για το 2022 που διενήργησε το agency αξιολόγησης S&P Global.

• Πρώτη θέση στον κλάδο Ηλεκτρονικών ειδών & Εξοπλισμού από την Vigeo Eiris, τον βασικό ευρωπαϊκό οργανισμό αξιολόγησης ESG της Moody’s.

• “Α list” status στον κατάλογο εταιρειών για το 2022, οι οποίες αναγνωρίζονται για την ηγετική τους θέση, για την περιβαλλοντική διαφάνεια και δράση που καταρτίστηκε από το CDP.

Αναφορικά με τις επιτυχίες τής εταιρείας, η Gwenaelle Avice-Huet, Chief Strategy & Sustainability Officer της Schneider Electric δήλωσε: «Σε ένα πλαίσιο συνεχών διαταραχών, δείχνουμε πώς είναι εφικτό να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία: τους ανθρώπους, τον πλανήτη και την απόδοση. Αυτές οι κορυφαίες αξιολογήσεις όχι μόνο αντικατοπτρίζουν την ακλόνητη δέσμευσή μας για την ευημερία των συνεργατών μας και του περιβάλλοντος, αλλά μας ενθαρρύνουν να επικεντρωθούμε στη δράση και την καινοτομία».

Τεύχος 197

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ