Skip to main content
19 December 2022 07:53

Find N2 και Find N2 Flip: Τα νέα αναδιπλούμενα της Oppo

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Oppo παρουσίασε τη δεύτερη γενιά της αναδιπλούμενης ναυαρχίδας στη σειρά Oppo Find N – το Oppo Find N2, τον διάδοχο του πρώτου αναδιπλούμενου τηλεφώνου της εταιρείας, του Oppo Find N, και το πρώτο της smartphone σε στυλ flip, το Oppo Find N2 Flip.

Το Find N2 και το Find N2 Flip θέλουν να θέσουν νέα πρότυπα για αναδιπλούμενη εμπειρία smartphone μέσω hardware και καινοτόμων λύσεων λογισμικού. To N2 Flip είναι το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone της Oppo που θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές.

Οι νεότερες συσκευές της σειράς Find N «ξεπερνούν τα όρια της αναδιπλούμενης εμπειρίας smartphone», με λεπτή και ελαφριά αίσθηση στο χέρι, σχεδόν αόρατη τσάκιση οθόνης και κορυφαία απόδοση στον κλάδο, σύμφωνα με την Oppo. Το Find N2 Flip θα γίνει η πρώτη συσκευή flip format της Oppo που θα κυκλοφορήσει στις παγκόσμιες αγορές το επόμενο έτος.

Με το πρώτο αναδιπλούμενο flip smartphone της εταιρείας – το Oppo Find N2 Flip – η Oppo εισάγει μια βελτιωμένη λύση για το πιο δημοφιλές στυλ αναδιπλούμενης συσκευής στην αγορά. Μετά από τρία χρόνια ανάπτυξης, το Find N2 Flip λύνει πολλά σημεία πόνου προηγούμενων κινητών τηλεφώνων, τα οποία σύμφωνα με την Oppo, είναι:

• Mεγαλύτερη κάλυψη οθόνης από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο.

• Το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone με διάρκεια ζωής μπαταρίας όλη την ημέρα, χάρη στην μπαταρία 4300mAh και το προσαρμοσμένο από την Oppo, chipset MediaTek Dimensity 9000+ για βελτιωμένη κατανάλωση ενέργειας.

• Ο μεντεσές Flexion δεύτερης γενιάς, με βελτιωμένο σχεδιασμό σταγόνας νερού δίνει στην εσωτερική οθόνη ένα πρακτικά αόρατο τσάκισμα.

Μετά την κυκλοφορία του στην Κίνα, η Oppo θα φέρει επίσημα το Find N2 Flip στις παγκόσμιες αγορές, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών, στις αρχές του επόμενου έτους. Στη συνέχεια, θα ανακοινωθούν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την παγκόσμια έκδοση της συσκευής.

Τεύχος 196

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ