Skip to main content
19 December 2022 07:51

Η Sitecore εγκαινίασε τα γραφεία της στην Αθήνα

Η Sitecore γιόρτασε την Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου, την επίσημη έναρξη λειτουργίας των γραφείων της στην Αθήνα. Για πρώτη φορά ο CEO, κος Στηβ Τζικάκης, και η στελεχιακή ομάδα της Sitecore άνοιξε τις πόρτες των νέων εγκαταστάσεών της, που βρίσκονται στην περιοχή του Αμαρουσίου, για να υποδεχτεί πλήθος καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ήταν πελάτες και συνεργάτες από την Ελλάδα, εκπρόσωποι των Μέσων, αλλά και εργαζόμενοί της στην Αθήνα.

Τα νέα γραφεία αποτελούν μέρος του μεγάλου παγκόσμιου επενδυτικού πλάνου της Sitecore, ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων που ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2021, και αποδεικνύει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της εταιρείας στις προοπτικές και τη δυναμική της Ελλάδας. Μάλιστα, η εταιρεία έχει ήδη αγγίξει ένα σημαντικό ορόσημο προσλήψεων, με την ομάδα της στην Ελλάδα να μετρά πλέον πάνω από 170 εργαζόμενους, μετά και την επιτυχημένη εξαγορά της ελληνικής startup Moosend τον Μάιο του 2021, μιας εταιρείας που τότε είχε μια ομάδα περίπου 40 εργαζομένων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Chief Engineering Officer της Sitecore, κος Νάσος Τόπακας, ανακοίνωσε την εδραίωση ενός μεγάλου Engineering Hub στην Αθήνα, το οποίο θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι του roadmap για την ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας.

Την εκδήλωση άνοιξε εγκάρδια ο κος Στηβ Τζικάκης και ακολούθησε συζήτηση μεταξύ του κου Νάσου Τόπακα και του κου Μιχάλη Τσαρμπόπουλου, CDO της Alpha Bank. Οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Partner Executive Panel, στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι από την EY, την Accenture και την Linakis Digital.
Τεύχος 196

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ