Skip to main content
15 December 2022 07:53

Ολοκληρώθηκε ο 4ος κύκλος του Visa Innovation Program

Την επιτυχή ολοκλήρωση του 4ου κύκλου του Visa Innovation Program ανακοίνωσε η Visa Inc. Οι δεκαέξι fintechs που αποφοίτησαν από τα hubs του προγράμματος σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Τουρκία – Action Finance Initiative, Alternatif, ComeTogether, Coriunder, Enno Wallet, EV Loader, Flow, Identiym, Infin8, Native Teams, MonoPayments, Prime Dash, Qumpara, Skipit, Valuelenz, Yancep – παρουσίασαν τις καινοτόμες λύσεις τους για μερικές από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, όπως η προώθηση εμπειριών πληρωμών νέας γενιάς, η ενδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, το ξεκλείδωμα νέων ροών πληρωμών και η οικοδόμηση ενός έξυπνου και περισσότερο βιώσιμου μέλλοντος.

Το Visa Innovation Program είναι μια πλατφόρμα συνεργασίας μεταξύ των αναδυόμενων εταιρειών fintech, της Visa και του παγκόσμιου δικτύου πελατών και συνεργατών της. Το Visa Innovation Program αξιοποιεί πόρους, όπως design thinking, τεχνογνωσία, καθοδήγηση, πρόσβαση στην αγορά, καθώς και ένα δίκτυο εμπειρογνωμόνων στον τομέα του fintech. Διοργανώνεται από τη Visa σε συνεργασία με τις Eleven Ventures (Βουλγαρία), Crowdpolicy (Ελλάδα) και Hackquarters (Τουρκία).

Οι δεκαέξι εταιρείες που συμμετείχαν στο Visa Innovation Program φέτος, επέδειξαν, κατά τη διεξαγωγή του προγράμματος, σημαντικές επιδόσεις στην ανάπτυξη προϊόντων, τη δημιουργία και διοίκηση επιχειρήσεων, τη συγκέντρωση κεφαλαίων και τις πωλήσεις, που παρουσιάστηκαν.

Τεύχος 194

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ