Skip to main content
14 December 2022 07:55

All-in-One ηχείο της LG

Το ολοκληρωμένο ηχείο της LG για δυνατό ήχο, ενισχύεται από τα μπάσα και από άλλα χαρακτηριστικά. Για ακόμα περισσότερο ήχο, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης δύο LG XBOOM ON7 και έτσι διπλασιάζεται η απόδοση.

Με το πολλαπλό Bluetooth και το XBOOM App, οι παρευρισκόμενοι σε ένα πάρτι μπορούν να συνδεθούν μέσω του XBOOM App με το ηχείο και να χειριστούν μια λίστα αναπαραγωγής, χωρίς διακοπή της μουσικής. Επίσης, με το DJ App μπορούν να ξεκινήσουν το πάρτι με χορό και να παίξουν ηχητικά εφέ απευθείας από το App σε οποιαδήποτε συσκευή Android ή iOS ή να χειριστούν το DJ Pad στο ηχείο. Όμως, με τα ηχεία XBOOM ON υπάρχουν επιπλέον τρόποι απόλαυσης του πάρτι, καθώς μπορούν να αναπαράγουν μουσική μέσω ραδιοφώνου ή CD Player.

Ακόμα, όσοι χρήστες είναι κάτοχοι Android συσκευών μπορούν να συγχρονίσουν το smartphone τους με το ηχείο και να λειτουργήσει ως party strobe, καθώς το πίσω φως αναβοσβήνει σε συγχρονισμό με τη μουσική.

Αντίστοιχα με το Multi Color Lighting, τα LG XBOOM ON δίνουν τη δυνατότητα φωτισμού της πίστας με τα έγχρωμα φώτα LED να ποικίλουν και να αλλάζουν ανάλογα με τον ρυθμό, κάνοντας το πάρτι ακόμα πιο συναρπαστικό.

Τέλος, με τα ηχεία XBOOM ON μπορούν οι χρήστες να ζήσουν ξανά τη διασκέδαση με φίλους, αφού υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μιας λίστας αναπαραγωγής μέσω USB για να μπορούν να την ακούσουν ξανά ανά πάσα στιγμή ή να την στείλουν μέσω Bluetooth® σε φίλους.

Τεύχος 193

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ