Skip to main content
12 December 2022 07:51

Ολοκληρώθηκε ο Γ’ κύκλος του εκπαιδευτικού προγράμματος SAP Athinà

Με στόχο την ενίσχυση του Επιχειρησιακού Μετασχηματισμού των οργανισμών στην Ελλάδα και την Κύπρο, η SAP Hellas, με την υποστήριξη της πλειοψηφίας του οικοσυστήματoς των συνεργατών της, ολοκλήρωσε τον τρίτο κύκλο του προγράμματος SAP Athinà. Σκοπός του προγράμματος είναι η εκπαίδευση και η άμεση απορρόφηση των πιστοποιημένων νέων σε θέσεις εργασίας εντός του οικοσυστήματος SAP.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει λειτουργικές και τεχνικές γνώσεις για τις λύσεις της SAP, καθώς και προσωπικές και επιχειρηματικές δεξιότητες, δίνοντας στους αποφοίτους την ευκαιρία να γίνουν SAP Associate Certified Consultants. Το SAP Athinà αποτελεί μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της SAP για την ανάπτυξη ψηφιακών δεξιοτήτων και τη δημιουργία βιώσιμων ευκαιριών απασχόλησης στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η αποφοίτηση των 42 σπουδαστών του Γ’ κύκλου του SAP Athinà, που ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Μέχρι στιγμής, 115 νέοι επαγγελματίες έχουν εκπαιδευθεί και πιστοποιηθεί ως SAP Associate Consultants σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών του Digital Skills Center of SAP στο SAP Business Process Integration with SAP S/4HANA 2022 και το SAP S/4HANA Cloud Implementation with SAP Activate, ενώ οι φετινοί απόφοιτοι ολοκλήρωσαν επίσης την ειδική θεματική των soft skills Virtual Mindfulness in Action Workshop for Professional Speakers.

Τεύχος 191

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ