Skip to main content
6 December 2022 07:56

Νέα γενιά προβολέων LED από τη ViewSonic

Αυτό το διάστημα που όλος ο πλανήτης «χορεύει» στους ρυθμούς του παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου, η ViewSonic Corp. εξηγεί γιατί η παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων είναι πιο απολαυστική με ένα προβολέα LED απ’ ό,τι με μία τηλεόραση. Τα πλεονεκτήματα των προβολέων LED συνοψίζονται στα εξής:

Setup και φορητότητα: Το εύκολο setup και η φορητότητα είναι δύο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη του. Οι προβολείς προσφέρουν πολλές επιλογές, 4K μοντέλο το οποίο μπορεί και να στερεωθεί στο ταβάνι, όπως ο PX701-4K, ο Χ10-4Κ ή ο X100-4K της ViewSonic ή μία φορητή, compact συσκευή με βελτιστοποιημένες ρυθμίσεις για υπαίθριες προβολές, όπως η σειρά M της ViewSonic.

Ανάλυση και ποιότητα εικόνας: Οι προβολείς 4K-UHD για παράδειγμα προσφέρουν μοναδική εμπειρία θέασης, καθώς διατίθενται στα 3840 x 2160 pixels. Ορισμένοι προβολείς LED, όπως οι X10-4K, X100-4K, καθώς και οι φορητοί M2 και M2e της ViewSonic, έχουν επίσης δυνατότητα ρύθμισης φωτεινότητας και κάλυψη του 125% Rec. 709.

Εύκολη προσαρμογή μεγέθους οθόνης: Το συνολικό μέγεθος οθόνης μπορεί να φτάσει τις 100-150 ίντσες μέσω ενός projector, ενώ το κόστος του είναι σαφώς μικρότερο σε σχέση με μία αντίστοιχη τηλεόραση. Επίσης, οι περισσότεροι LED projectors είναι short-throw. Τέλος, ο ιδανικός προβολέας για αθλήματα θα πρέπει να έχει H/V keystone, ρύθμιση 4 γωνιών και auto keystone, όπως ο ολοκαίνουριος X2 της ViewSonic, για μία όμορφα ευθυγραμμισμένη οθόνη, ανεξάρτητα από το πού θα τοποθετήσετε τη συσκευή σας.

Καθαρός ήχος: Για να είστε απόλυτα σίγουροι για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα επιλέξτε έναν προβολέα που φέρει ηχεία κάποιας γνωστής για την ποιότητά της εταιρείας, όπως όλα τα μοντέλα της ViewSonic που διαθέτουν ηχεία Harman/Kardon ή JBL.

Ευκολία χρήσης: Η ύπαρξη θυρών USB-C μειώνει το καλωδιακό χάος, η δυνατότητα φόρτισης μέσω power bank επιτρέπει προβολές μεγάλης διάρκειας σε εξωτερικούς χώρους, ενώ μέσω screen mirroring μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο απευθείας από το κινητό ή το tablet σας.

Τεύχος 187

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ