Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

11 November 2022 07:43

Διαγωνισμός για εξοπλισμό τηλεμετρίας ύδρευσης στη Μήλο

Της Βασιλικής Χονδροδήμου

Η Οικονομική Επιτροπή Μήλου αποφάσισε ομόφωνα τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια και εγκατάσταση σύγχρονου εξοπλισμού τηλεμετρίας, μέτρησης και τηλεδιαχείρισης του παρεχόμενου ύδατος, με σκοπό να αναβαθμιστεί το δίκτυο ύδρευσης του νησιού και να περιοριστούν οι διαρροές.

Το φυσικό αντικείμενο της πράξης περιλαμβάνει:

• Προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού για τη δημιουργία 6 σταθμών διαχείρισης πίεσης εσωτερικού δικτύου με χρήση τηλεμετρικών καταγραφικών (Data Loggers), πιεζοθραυστικών δικλείδων με ηλεκτρονικό εξοπλισμό εξελιγμένης διαχείρισης πίεσης, λοιπά μετρητικά όργανα και παρελκόμενο εξοπλισμό.

• Προμήθεια φορητού εξοπλισμού προγραμματισμού και ανίχνευσης διαρροών, που περιλαμβάνει 1 μονάδα προγραμματισμού PLC και Data Loggers, 1 ψηφιακό συσχετιστή, 1 ακουστικό γαιόφωνο, 20 καταγραφικά θορύβου με επικοινωνιακή διάταξη, 1 φορητή διάταξη μέτρησης ποιότητας νερού και 1 σύστημα επισκόπησης αγωγών και εντοπισμού διαρροών.

• Προμήθεια και εγκατάσταση 1 Κεντρικού Σταθμού Ελέγχου, ο οποίος θα περιλαμβάνει εξοπλισμό, επικοινωνίες, λογισμικά, κ.λπ.

• Εκπαίδευση του προσωπικού της Υπηρεσίας.

• Τεκμηρίωση/δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού προσφερόμενου συστήματος.

Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε 15 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της (12 μήνες για την παράδοση και εγκατάσταση του εξοπλισμού και 3 μήνες για την εκπαίδευση, την τεκμηρίωση και τη δοκιμαστική λειτουργία του συνολικού συστήματος). Η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ανέρχεται στο ποσό των 1.489.946,80 ευρώ.

Τεύχος 170

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ