Skip to main content
9 November 2022 04:54

LG Monitor MD5KL-B UltraFine™ 5K για προϊόντα της Apple

Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics παρουσιάζει το monitor MD5KL-B UltraFine™ 5K 27 ιντσών, το οποίο αποτελεί ιδανική επιλογή για τους χρήστες Μac υπολογιστών, προσφέροντας ασυναγώνιστη ποιότητα εικόνας όταν συνδέεται σε laptop και desktop Mac ή iPad Pro.

Η UltraFineTM οθόνη της LG με ανάλυση 5120×2880 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την παραγωγικότητα και να προσφέρει ισχυρή απόδοση. Υποστηρίζοντας τις πιο πρόσφατες επιλογές συνδεσιμότητας, με θύρες Thunderbolt™ 3 και USB Type-C™, μπορεί να μεταδίδει ταυτόχρονα βίντεο 5K, ήχο και δεδομένα, καθώς και να φορτίσει μια συσκευή ισχύος έως 94W με μια απλή σύνδεση.

Εξοπλισμένη με IPS panel, εκπληκτική ανάλυση 5K και λόγο διαστάσεων 16:9, αποδίδει ζωντανά χρώματα και η εικόνα δεν αλλοιώνεται όσο την κοιτάζει κανείς υπό γωνία. Η φωτεινότητα της οθόνης ξεπερνά τα 500 nits και με αναλογία αντίθεσης 1100:1, τα μαύρα εμφανίζονται έντονα και λεπτομερή και τα λευκά φαίνονται φωτεινά. Επιπλέον, ο αναλυτικός έλεγχος των ρυθμίσεων της οθόνης, όπως της φωτεινότητας και της έντασης ήχου, χάρη στη συμβατότητα με macOS Mojave 10.14.6 και iOS 12.4, μπορεί να γίνει απευθείας από το Touch Bar ή το πληκτρολόγιο του MacBook Pro. Ακόμη, ο αισθητήρας φωτός της οθόνης προσαρμόζει αυτόματα τη φωτεινότητα της οθόνης όταν συνδέεται σε Mac.

Τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, η κάμερα και το μικρόφωνο προσφέρουν μια πλούσια εμπειρία πολυμέσων.

Τεύχος 168

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ