Skip to main content
4 November 2022 07:53

Bang & Olufsen Beosound Theatre
Καθηλωτική εμπειρία home cinema

Η Bang & Olufsen απογειώνει το home cinema με το Beosound Theatre. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό και καινοτόμο soundbar υψηλής τεχνολογίας που συνδυάζει όλες τις δυνατότητες του home cinema σε ένα προϊόν.

Για μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία, το Beosound Theatre διαθέτει 16 ηχεία, με δύο ειδικά σχεδιασμένα woofer 6,5 ιντσών ενισχυμένης ισχύος 800 watt, που παρέχουν επίπεδο ήχου και 112 dB. Η ευκρίνεια λόγου (speech clarity) επιτυγχάνεται από ένα κεντρικό κανάλι ειδικής κατασκευής, στο οποίο το tweeter είναι τοποθετημένο ακριβώς μπροστά από το midrange. Αυτή η ευθυγράμμιση των ηχείων εξασφαλίζει καλύτερη κατανομή του ήχου, βελτιώνοντας την ηχητική εμπειρία για όλους τους ακροατές που βρίσκονται στον χώρο, ενώ η κατευθυντικότητα του ήχου είναι ειδικά σχεδιασμένη με τρόπο που βελτιστοποιεί την απόδοση της ομιλίας.

Βασισμένη στα Beam Width και Beam Direction Control που αναπτύχθηκαν για το Beolab 90 της Bang & Olufsen, το Beosound Theatre εισάγει έναν νέο τρισδιάστατο τρόπο κατεύθυνσης ήχου χάρη στον πατενταρισμένο συνδυασμό ηχείων άμεσης, πλευρικής και ανοδικής πορείας ήχου. Έτσι, τα ενσωματωμένα ηχεία συμβάλλουν όχι μόνο στην αναπαραγωγή ήχου, αλλά και στον έλεγχο του εύρους και της κατεύθυνσης της ηχητικής δέσμης.

Τεύχος 165

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ