Skip to main content
24 October 2022 06:54

Το ελαφρύτερο OLED laptop 16 ιντσών από την Acer

Το Acer Swift Edge (SFA16-41) συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας και ικανοποιεί τις απαιτήσεις δημιουργικότητας των σύγχρονων εργαζομένων.

Το ελαφρύ laptop 16 ιντσών διαθέτει λιτή και κομψή σχεδίαση. Με βάρος μόλις 1,17 Kg και ύψος 12,95 mm, το Acer Swift Edge διαθέτει ένα εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο μαγνησίου-αλουμινίου (κράμα Mg-Al), καθιστώντας το σημαντικά πιο φορητό και ανθεκτικό.

Χάρη στους επεξεργαστές AMD Ryzen™ PRO 6000 Series, το Acer Swift Edge είναι εξοπλισμένο για να υποστηρίζει τις απαιτήσεις απόδοσης των εφαρμογών που μπορεί να χρησιμοποιεί μία σύγχρονη επιχείρηση. Για τους IT administrators, οι τεχνολογίες AMD PRO προσφέρουν λειτουργίες ασφάλειας πολλαπλών επιπέδων.

Οι επεξεργαστές ενσωματώνουν το Microsoft Pluton, έναν επεξεργαστή ασφαλείας που σχεδιάστηκε από τη Microsoft και ενισχύει τα νέα Windows 11 PC με πρόσθετη προστασία για ευαίσθητα δεδομένα, όπως διαπιστευτήρια και κλειδιά κρυπτογράφησης. Για περαιτέρω άνεση των χρηστών, η προσθήκη βιομετρικού ελέγχου ταυτότητας και υποδοχής Noble Wedge Lock παρέχει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφαλείας, που βοηθά στην προστασία των στοιχείων χρήστη και εταιρείας.

Το Acer Swift Edge έχει μία 4K OLED (3840×2400) οθόνη που ξεχωρίζει, με κάλυψη 100% του DCI-P3 για χρώματα κινηματογραφικού επιπέδου, μέγιστη φωτεινότητα 500 nits και χρόνο απόκρισης λιγότερο από 0,2 ms.

Προσφέρει Wi-Fi 6E4 για ασύρματες συνδέσεις υψηλής ταχύτητας, διαμοιρασμό αρχείων και ομαλή εμπειρία 4K streaming. Περιλαμβάνει ακόμα μία γενναιόδωρη σειρά βασικών θυρών, όπως HDMI 2.1, δύο USB 3.2 Gen 2 Type-C με δυνατότητες γρήγορης φόρτισης, δύο USB Type-A και μία υποδοχή ήχου, ανεβάζοντας την παραγωγικότητα εν κινήσει και την άνετη εργασία σε άλλο επίπεδο.

Τεύχος 157

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ