Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 October 2022 06:43

H Revival είναι ο Platinum χορηγός στην 100% Hotel Show 2022

Η Revival Consulting Services στηρίζει έμπρακτα, για ακόμα μία χρονιά, τη μεγάλη έκθεση για τους Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες, αυτή τη φορά ως Platinum Χορηγός!

Η έκθεση 100% Hotel Show είναι η πιο Premium έκθεση στην Ελλάδα που απευθύνεται σε Ξενοδόχους, Villa Owners και Αρχιτέκτονες προσθέτοντας φέτος τον πλέον βασικότερο πυλώνα της Ελληνικής Βιομηχανίας Τουρισμού, το Luxury Hospitality.

Στην εν λόγω έκθεση θα βρείτε επιλεγμένες λύσεις για βίλες, boutique hotels και πολυτελή καταλύματα, σε μια προσπάθεια ανάδειξης όλων των πτυχών του Luxury Hospitality, οι οποίες ανταποκρίνονται στις σημερινές συνθήκες.

Η έκθεση 100% Hotel Show 2022 θα λάβει χώρα στο MEC Παιανίας, από την Παρασκευή, 18 μέχρι και τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Η Revival Consulting Services SA, σταθερός αρωγός των επιχειρήσεων του Ελληνικού Τουρισμού από το 2000, θα δώσει βροντερό παρών, με όλα τα τμήματα της επιχείρησης να είναι εκεί!

Οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για όλες τις δυνατότητες χρηματοδότησης, για τις λύσεις και τις υπηρεσίες που θα οδηγήσουν στη βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησής τους και φυσικά, για συναρπαστικές τεχνολογικές λύσεις και προτάσεις!

Θα περιλαμβάνονται workshops, ενώ δεν θα λείπουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, που έχει ετοιμάσει η εταιρεία!

Τεύχος 152

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ