Skip to main content
11 October 2022 06:51

Στον Καναδά πηγαίνει το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Στον Καναδά θα πραγματοποιηθεί το νέο συνέδριο του Οικονομικoύ Φόρουμ των Δελφών. Το Οικονομικό Φόρουμ του Τορόντο θα λάβει χώρα στις 17-18 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Sheraton Centre Toronto Hotel, με την παρουσία ηγετών από τους χώρους της πολιτικής, της διπλωματίας και της οικονομίας από την Ελλάδα και τον Καναδά.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών και το Enterprise Greece, σε συνεργασία με το Hellenic Initiative Canada, καθώς και με την υποστήριξη του Ελληνο-Καναδικού και του Καναδο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Οι συζητήσεις θα αναπτυχθούν γύρω από την ενίσχυση των Ελληνο-Καναδικών σχέσεων με φόντο το τοπίο των ξένων επενδύσεων στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να εξερευνήσουν ενδεχόμενες συνεργασίες και επενδυτικές ευκαιρίες ιδιαίτερα στους τομείς του τουρισμού, του φαρμάκου, της τεχνολογίας, αλλά και στην ενέργεια και τα μεταλλεύματα.

Ανάμεσα στις προσωπικότητες που θα παρευρεθούν, ιδιαίτερα σημαντική κρίνεται η παρουσία του Έλληνα Αναπληρωτή Υπουργού Ανάπτυξης, Νίκου Παπαθανάση, του Καναδού Υπουργού Καινοτομίας, Επιστήμης και Βιομηχανίας, François-Philippe Champagne, καθώς και του Προέδρου και CEO της FairFax Financial Holdings Limited, Prem Watsa.

Σειρά ηγετών από ένα ευρύ φάσμα που περιλαμβάνει την ελληνική Κυβέρνηση, φορείς, τον επιχειρηματικό κόσμο, αλλά και διακεκριμένα μέλη της Ελληνο-Καναδικής κοινότητας θα συμμετάσχουν στις εργασίες του συνεδρίου.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι εταιρείες Ελληνικός Χρυσός και Eldorado Gold, και υποστηρικτές η Eurobank, η Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών.

Για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου, πατήστε εδώ.

Τεύχος 148

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ