Skip to main content
7 October 2022 06:52

Νέο τεχνικό σεμινάριο από τον Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. και τη Hikvision

Τα τεχνικά σεμινάρια που διοργανώνει Σύνδεσμος Αδειοδοτημένων Επιχειρήσεων Εγκατάστασης Συστημάτων Ασφαλείας (Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε.), αφιερωμένα σε επαγγελματίες τεχνικούς και εγκαταστάτες, δεν σταματούν!

Προ oλίγων ημερών, ο Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. ανακοίνωσε το πρόγραμμα και την τοποθεσία του 4ου τεχνικού σεμιναρίου που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022 στις 15:00 στο κτήμα Αριάδνη (αίθουσα Φαιστός) στην οδό Χαλκίδος 90, στη Βαρυμπόμπη. Χορηγός του σεμιναρίου θα είναι ο κινεζικός κολοσσός, Hikvision, στελέχη του οποίου θα προβούν σε παρουσίαση των τεχνολογικών χαρακτηριστικών των προϊόντων της εταιρείας.

Εκ μέρους του Σ.Α.Ε.Ε.Σ.Α.Ε. θα μιλήσουν o κος Ηλίας Κεστρίτσαλης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του συνδέσμου και ο κος Βασίλης Νικολάου, μέλος του συνδέσμου με εξειδίκευση στις πωλήσεις και στα νομικά θέματα – GDPR. Ακόμα στο πάνελ θα ανέβει ο κος Γεώργιος Γεωργούλας, Presales Engineer | Ms-ICT, ενώ εκ μέρους της Hikvision θα τοποθετηθεί ο κος Γεώργος Γρατσάνης, Resales & Product Support Engineer στη HIKVISION Europe.

Για να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου, πατήστε εδώ.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο μπορείτε να κάνετε εγγραφή εδώ.

Τεύχος 146

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ