Skip to main content
29 September 2022 06:53

ΣΕΚΕΕ και HETiA με κοινό περίπτερο στη Beyond

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος (ΣΕΚΕΕ) και η ΗΕΤiΑ (Hellenic Emerging Technologies Industry Association) θα βρίσκονται μαζί στο Περίπτερο 13 της φετινής Beyond, η οποία πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου 2022.

Στελέχη των δύο συνδέσμων θα παρουσιάσουν τις δράσεις τους, καθώς και ενδιαφέροντα case studies από τα μέλη τους. Παράλληλα, τα μέλη των δύο συνδέσμων θα συμμετέχουν σε μία σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις στο πλαίσιο της φετινής Beyond.

«H Beyond παρουσιάζει τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες. Στον ΣΕΚΕΕ πιστεύουμε στην ανάδειξη των συνεργιών για το εγχώριο οικοσύστημα καινοτομίας και αυτό θέλουμε να δείξουμε με την υποστήριξή μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Η δυναμική παρουσία του Συνδέσμου και των μελών μας αποτελεί απόδειξη των δυνατοτήτων που έχουμε για την ανάπτυξη και προώθηση καινοτόμων εφαρμογών και λύσεων», δήλωσε ο κος Γιώργος Μαρκατάτος, Πρόεδρος του ΣΕΚΕΕ.

«H HETiA υποστηρίζει και φέτος την Beyond ως τη διεθνή έκθεση για την ανάδειξη των καινοτόμων λύσεων στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και του Διαδικτύου των Πραγμάτων (IoT). Οι επισκέπτες του περιπτέρου της ΗΕΤiΑ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για καινοτόμες τεχνολογικές λύσεις που έχουν αναπτυχθεί από Ελληνικές εταιρείες για εφαρμογές, όπως η Έξυπνη Πόλη και το Ψηφιακό Εργοστάσιο. Η Beyond βοηθάει να τοποθετήσουμε την Ελλάδα σαν κόμβο παραγωγής καινοτομίας στον χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών», δήλωσε ο Δρ. Εμμανουήλ Ζερβάκης, Πρόεδρος της HETiA.

Τεύχος 140

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ