Skip to main content
27 September 2022 06:54

Samsung Galaxy A23 5G: Μεγαλύτερη οθόνη και εκπληκτική κάμερα

Το νέο Samsung Galaxy A23 5G προσφέρει καθηλωτική εμπειρία θέασης και gaming και ένα τετραπλό σετ κάμερας που αποτυπώνει κάθε στιγμή με υψηλή ανάλυση και ακρίβεια. Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τον λεπτό και κομψό σχεδιασμό του, καθιστούν το Galaxy A23 5G την ιδανική συσκευή σε προσιτή τιμή.

Το Samsung Galaxy A23 5G αναβαθμίζει την καθημερινότητα των χρηστών με ταχύτερη σύνδεση 5G, ισχυρό επεξεργαστή και μεγαλύτερο χρόνο απόκρισης στην οθόνη, ώστε να μπορούν να κάνουν ακόμη περισσότερα, πιο εύκολα από ποτέ. Διαθέτει Infinity-V οθόνη 6.6 ιντσών με υψηλή ανάλυση FHD+, που προσφέρει άνετη παρακολούθηση περιεχομένου, καθηλωτική εμπειρία online gaming και ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz, για πιο φυσική εικόνα ενώ, η κάθε σκηνή ανανεώνεται πιο ομαλά. Με μπαταρία 5.000 mAh και δυνατότητα υπερταχείας φόρτισης 25W, ο χρήστης μπορεί να αξιοποιεί το smartphone του στο έπακρο, όλη μέρα. Σε συνδυασμό με τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 695 5G με συγχρονισμό στα 2.2 GHz, ο χρήστης απολαμβάνει υψηλές ταχύτητες και ενισχυμένη απόδοση.

Το Galaxy A23 5G έρχεται εξοπλισμένο με μια ευέλικτη σειρά τεσσάρων καμερών. Με τη λειτουργία OIS (Οπτική Σταθεροποίηση Εικόνας), η κύρια κάμερα 50 MP του Galaxy A23 5G αιχμαλωτίζει εντυπωσιακά κάθε λεπτομέρεια, ακόμη και από απόσταση. Το σύστημα κάμερας του νέου smartphone της Samsung ενσωματώνει επίσης μια Υπερευρυγώνια κάμερα 5 MP, μια κάμερα βάθους 2 MP και μια κάμερα macro 2 MP και μπροστινή κάμερα 8 MP.

Το Samsung Galaxy A23 5G διατίθεται σε δύο εκδόσεις, με 64 GB και 128 GB εσωτερικής μνήμης, με δυνατότητα επέκτασης έως και 1 TB με κάρτα microSD.

Τεύχος 138

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ