Skip to main content
7 September 2022 06:49

HelpSystems: Πώς να εξασφαλίσετε τα δεδομένα της επιχείρησής σας

Σε γενικές γραμμές, ανάλογα με το ποιες λύσεις ασφαλείας είναι πιο συμβατές με την υπάρχουσα υποδομή, ροές εργασίας και δεδομένα της επιχείρησής σας, οι καλύτερες λύσεις για την επιχείρησή σας θα μπορούσαν να φαίνονται πολύ διαφορετικές από εκείνες των πλησιέστερων ανταγωνιστών σας. Ωστόσο, ακόμα κι έτσι, οι πιο επιτυχημένες στρατηγικές ασφάλειας εταιρικών δεδομένων εξακολουθούν να έχουν πολλά κοινά στοιχεία.

Δημιουργήστε ένα πολυεπίπεδο σχέδιο ασφαλείας: Ο καλύτερος τρόπος για να διασφαλίσετε ότι τα ευαίσθητα δεδομένα σας προστατεύονται κατά τη δημιουργία, τη μεταφορά τους αλλά και όταν βρίσκονται στάσιμα και σε κατάσταση ηρεμίας είναι να εφαρμόσετε σε επίπεδα διάφορες λύσεις μαζί για ενιαία, ολοκληρωμένη κάλυψη. Εργαστείτε, όχι μόνο για να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας είναι σωστά επισημασμένα (labeled), κρυπτογραφημένα και συνδεδεμένα με λεπτομερή στοιχεία ελέγχου της πρόσβασης, αλλά και για να διασφαλίσετε ότι οι υπάλληλοί σας είναι σωστά εκπαιδευμένοι για να καταλαβαίνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ψαρέματος, ότι το εταιρικό σας δίκτυο είναι σωστά τμηματοποιημένο και ότι όλες οι συσκευές που χρησιμοποιούνται από τους υπαλλήλους σας είναι πάντα ενημερωμένες και προστατευμένες.

Βρείτε λύσεις που προκαλούν τις λιγότερες αντιστάσεις: Αν διαπιστώσετε ότι οι λύσεις που έχετε εφαρμόσει επιβραδύνουν τις ροές εργασίας ή επιβαρύνουν με περισσότερη δουλειά τους υπαλλήλους σας, τότε ενδεχομένως είναι καιρός να εξετάσετε άλλες επιλογές. Ξεκινήστε αξιοποιώντας τις ενσωματώσεις λύσεων με αυτοματοποιημένες διαδικασίες, όπως στην περίπτωση των λύσεων ασφαλούς μεταφοράς αρχείων της HelpSystems, οι οποίες μπορούν να εφαρμόσουν αυτόματα τη διαχείριση ψηφιακών δικαιωμάτων αμέσως μόλις μεταφερθεί με ασφάλεια ένα αρχείο.

Βρείτε λύσεις που είναι ευέλικτες και επεκτάσιμες: Αν και η εύρεση λύσεων που ανταποκρίνονται σήμερα στις ανάγκες ασφάλειας της επιχείρησής σας είναι πρωταρχικής σημασίας, η εύρεση λύσεων που είναι αρκετά ευέλικτες και επεκτάσιμες ώστε να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται παράλληλα με τον οργανισμό σας μπορεί να σας εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο και έργο που σε διαφορετική περίπτωση θα ξοδεύατε για να αγοράσετε νέες λύσεις.

Τεύχος 124

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ