Skip to main content
5 September 2022 06:56

Βραβείο EISA για τον projector BenQ X3000i

Ο projector BenQ X3000i είναι άμεσα διαθέσιμος από το δίκτυο συνεργατών της CPI

H BenQ ανακοινώνει την αναγνωρισμένη βράβευση του projector BenQ X3000i με το βραβείο EISA GAMING PROJECTOR 2022-2023 στην κατηγορία Home theatre display & video.

Τα βραβεία EISA ξεχωρίζουν τα νέα προϊόντα ήχου και εικόνας που συνδυάζουν την προηγμένη τεχνολογία, τα επιθυμητά χαρακτηριστικά, την απόλυτη έκφραση του design, την ικανοποιητική εργονομία και την καλύτερη σχέση ποιότητας/κόστους.

Η EISA επιβραβεύει τις gaming δυνατότητες του BenQ X3000i, ο οποίος χρησιμοποιεί ως πηγή φωτός τέσσερα LED για να παρέχει φωτεινότητα 3000 ANSI Lumens και 4K ανάλυση. Οι gamers θα εκτιμήσουν την προ-ρυθμισμένη επιλογή «Fast Mode», το πλήρες τηλεχειριστήριο και τους χρόνους απόκρισης σχεδόν στα 4 msec, μαζί με τρεις ακόμη gaming βελτιστοποιημένες επιλογές για διαφορετικά είδη παιχνιδιού.

Ο BenQ X3000i με τον ιδιαίτερο κυβικό του σχεδιασμό, εκτός από τις επιδόσεις του στο gaming, αποτελεί επίσης την ιδανική επιλογή για προβολή ταινιών, προσφέροντας φωτεινή και άψογη απόδοση χρωμάτων. Η αποκλειστική τεχνολογία CinematicColor της BenQ που παρέχει το 100% της χρωματικής γκάμας του DCI-P3, το Android TV στικ, αλλά και τα ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία καθιστούν τον BenQ X3000i ως ένα πλήρες πακέτο διασκέδασης.

Τεύχος 122

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ