Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

22 July 2022 06:47

Vodafone Business
Υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού ΜμΕ

Για να έχουν οι ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις το δικαίωμα να αναπτύσσονται ισότιμα και να διεκδικούν επί ίσοις όροις το μερίδιό τους στην αγορά, είναι επιτακτική ανάγκη να αξιοποιηθεί η σπουδαία ευκαιρία που προσφέρει το Πρόγραμμα Ψηφιακά Εργαλεία ΜμΕ του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0. Το Vodafone Business διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις έχοντας στηρίξει πλήθος ελληνικών επιχειρήσεων στο ψηφιακό τους ταξίδι.

Η αξία των ψηφιακών λύσεων που θα γίνουν διαθέσιμες μέσω του προγράμματος μπορεί να φτάσει τα €20.000, αναλόγως του προσωπικού που απασχολεί η επιχείρηση που λαμβάνει το voucher. Από την πλευρά της, η Vodafone διαθέτει για εταιρείες 11-250 ατόμων, υπηρεσίες Cloud, Κυβερνοασφάλειας (Security), καθώς και λύσεις για τη βέλτιστη διαχείριση εταιρικών εγκαταστάσεων. Συγκεκριμένα:

• Το χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών Facility Management, εισάγει στην αγορά τις καινοτόμες λύσεις Energy Management, για την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας σε πραγματικό χρόνο, Eco Quality Management, ελέγχει επιπλέον περιβαλλοντικούς παράγοντες και Desk Booking, αυτοματοποιεί τη διαχείριση και παρακολούθηση της διαθεσιμότητας θέσεων στον εργασιακό χώρο.

• Η υπηρεσία Digital Signage δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις να διαχειρίζονται από απόσταση το διαφημιστικό ή ενημερωτικό περιεχόμενο (video ή φωτογραφίες) που επιθυμούν να προβάλλεται στις οθόνες τους.

• Τα εργαλεία παραγωγικότητας Microsoft 365 και M365 Professional Services, βοηθούν στην πλήρη μετάβαση των επιχειρήσεων στο cloud και στην επαρκή οχύρωσή τους απέναντι σε κυβερνοαπειλές.

Επιπλέον, προκειμένου το ψηφιακό ταξίδι των επιχειρήσεων να εξελιχθεί όσο το δυνατόν πιο ομαλά, απρόσκοπτα και άμεσα, το Vodafone Business διαθέτει σε κάθε συνεργαζόμενη επιχείρηση έναν εξειδικευμένο σύμβουλο που θα τις υποστηρίξει πλήρως σε κάθε βήμα της διαδικασίας, από την αίτηση για το voucher, την επιλογή των κατάλληλων για την κάθε επιχείρηση λύσεων μέχρι και την παράδοσή τους.

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ