Skip to main content
15 July 2022 06:50

Βραβείο Excellence in Social Impact απέσπασε η Amplus

Στην τελετή Dell Technologies Partner Awards 2022, η Amplus Technologies απέσπασε το βραβείο Excellence in Social Impact. Η τιμητική διάκριση έρχεται να αναδείξει τον θετικό επιχειρηματικό και κοινωνικό αντίκτυπο προς όλους, που διαπνέει τις δύο εταιρείες. Η Amplus ενσωματώνει τη βιωσιμότητα και τις ηθικές πρακτικές σε ό,τι κάνει, δεσμεύεται για ισότητα, εμπιστοσύνη και στήριξη στο κοινωνικό πλαίσιο, υποστηρίζει την ψηφιακή ένταξη για όλους και δημιουργεί θετικό κοινωνικό αντίκτυπο με την ηθική κουλτούρα και τις αξίες της.

Το βραβείο Excellence in Social Impact αποτελεί την αναγνώριση της στρατηγικής της εταιρείας, η οποία επικεντρώνεται στην παροχή καινοτόμων ολοκληρωμένων λύσεων στους πελάτες της, πάντα με γνώμονα την ηθική στο περιβάλλον, τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις αξίες της εταιρείας.

O Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Amplus, κος Γιώργος Δαμανάκης, δήλωσε: «Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη βράβευσή μας. Στην Amplus πιστεύουμε ότι ανταγωνιστικά μας πλεονεκτήματα και στοιχεία της ταυτότητας μας αποτελούν η Τεχνολογία, οι Άνθρωποι και οι Αξίες μας. Βάσει αυτών δραστηριοποιούμαστε και αλληλεπιδρούμε στην αγορά. Δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την πορεία μας με τον ίδιο δυναμισμό και προσήλωση στην υλοποίηση απαιτητικών έργων, σε συνεργασία με την Dell Technologies αξιοποιώντας τα καινοτόμα προϊόντα και τις υπηρεσίες της».

Τεύχος 110

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ