Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

14 July 2022 06:54

Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις της SE για τον Βιομηχανικό Μετασχηματισμό

Ύστερα από την επιτυχία που σημείωσε με το τέλος των δύο προηγούμενων event σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η Schneider Electric έκλεισε τον κύκλο των εκδηλώσεων για τους βιομηχανικούς πελάτες της, με τίτλο Innovation Days και θέμα Industry 4.0 | Νέες Τάσεις στον Βιομηχανικό Μετασχηματισμό, στη Λάρισα.

Με αυτήν τη δράση, η SE δείχνει την επιθυμία της για επέκταση και ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις του κλάδου σε ακόμα περισσότερες επαρχιακές πόλεις, όπου υπάρχουν βιομηχανικοί συνεργάτες της. Σκοπός της εταιρείας είναι οι συνεργάτες της από κάθε σημείο της Ελλάδος να ενημερώνονται και να εκπροσωπούνται στον ίδιο βαθμό.

Μέσα από τα Innovation Days, η SE μένει πιστή στο όραμά της να οδηγήσει τους συνεργάτες της ένα βήμα πιο κοντά στη βιωσιμότητα, μειώνοντας το περιβαλλοντικό τους αντίκτυπο. Με τη σωστή ενημέρωση γύρω από όλες τις διαθέσιμες τεχνολογίες, τις ολοκληρωμένες λύσεις, τα λογισμικά και τις υπηρεσίες, η εταιρεία ήρθε πιο κοντά στην εκπλήρωση του έργου της για τον βιομηχανικό κλάδο, θέτοντας παράλληλα και τις βάσεις για την ένταξη στα Industries of the Future.

Τεύχος 109

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ