Skip to main content
11 July 2022 06:51

Η EMPIST στη λίστα MSP 501 του Channel Futures

Για δέκατη συνεχή χρονιά, η EMPIST – εταιρεία που παρέχει επιχειρησιακές λύσεις τεχνολογίας και ψηφιακού μετασχηματισμού – κατατάχθηκε στην 89η θέση της λίστας MSP 501 του Channel Futures™ με τους κορυφαίους παρόχους Διαχειριζόμενων Υπηρεσιών ανά τον κόσμο. Πρόκειται για σημαντική αναγνώριση και επιβράβευση των προσπαθειών της ομάδας της EMPIST για βελτιστοποίηση των υπηρεσιών, καθώς μέσα σε ένα μόλις έτος η εταιρεία ανέβηκε 21 θέσεις, ενώ βρίσκεται πλέον στο TOP 100 ανάμεσα σε 130.000 εταιρείες παροχής Managed Services παγκοσμίως.

Σύμφωνα με το Channel Futures™: «Οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται στη λίστα MSP 501 για το 2022 αποτελούν πραγματικά καινοτόμους ηγέτες που επηρεάζουν την αγορά, παρέχοντας διαχειριζόμενες υπηρεσίες στους πλέον απαιτητικούς πελάτες σε όλον τον κόσμο. Αυτές οι επιχειρήσεις διακρίθηκαν μεταξύ ενός τεράστιου αριθμού συμμετεχόντων. Βρίσκονται ένα επίπεδο παραπάνω όσον αφορά σε τεχνικό προσωπικό, επιχειρηματικά μοντέλα ανάπτυξης και στρατηγικές συνεργασίες».

Η EMPIST έχει ως αποστολή να παρέχει σε επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και μορφής την τεχνολογία που χρειάζονται για να διασφαλίσουν εμπορική επιτυχία. Οι προηγμένες υπηρεσίες διαχείρισης πληροφορικής, οι λύσεις cloud, οι υπηρεσίες κυβερνοασφάλειας και οι ψηφιακές πλατφόρμες της EMPIST παρέχουν μια αποτελεσματική και οικονομικά αποδοτική προσέγγιση στην επιχειρησιακή τεχνολογία.

Τεύχος 106

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ