Skip to main content
3 July 2024 06:52

43 νέα projects από την Αtlantis Engineering

Η Αtlantis Engineering ξεκίνησε εντός του 2023 σαράντα τρία νέα project, σε 10 χώρες, που αποτελούν το επιστέγασμα μιας 25ετούς πορείας με συνεχή αναπτυξιακό βηματισμό. Από αυτά, αξίζει να αναφερθούν το ΑΙΜMS (σύγχρονο λογισμικό συντήρησης για την πλήρη κάλυψη των αναγκών κάθε τεχνικού τμήματος) και το SIBYL (αλγοριθμική ανίχνευση και πρόβλεψη σφαλμάτων, μέσω της ανάλυσης σημάτων από αισθητήρες). Δύο τεχνολογικά προηγμένες λύσεις, με έμφαση στην ευχρηστία που αποτελούν την συνεισφορά της Atlantis Engineering στο κοινό όραμα για Βιώσιμη Συντήρηση.

Με αφορμή τη συμπλήρωση μιας ακόμη επιτυχημένης χρονιάς, η οποία συμπεριλαμβάνει νέες συνεργασίες με κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η Αtlantis Engineering έδωσε στη δημοσιότητα την ετήσια ανασκόπηση των δράσεων και των συνεργασιών της για το 2023, παρουσιάζοντας παράλληλα τους πολύτιμους συνεργάτες και τις νέες καινοτομίες στα προϊόντα της.

Η ετήσια αυτή αναφορά συμπεριλαμβάνει τις νέες συνεργασίες και τα success stories των πελατών της στην εσωτερική αγορά, όπως είναι αυτές με τις Fibran, Sani / IKOS Group, ΒΙΚΟΣ, Porto Karras, ΔΕΔΔΗΕ, του Ομίλου Barilla κ.ά., που κρατούν ζωντανή μια αλληλεπιδραστική σχέση και ενισχύουν τη δέσμευσή της για συνεχή ανάπτυξη.

ΤΕΥΧΟΣ 540

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ