Skip to main content
2 September 2024 06:46

35,5% πάνω ο τζίρος ελληνικών επιχειρήσεων με υπηρεσίες της Enterprise Europe Network Hellas

Σύμφωνα με την έρευνα για την ποιότητα των υπηρεσιών του Enterprise Europe Network, οι ελληνικές επιχειρήσεις που έλαβαν υπηρεσίες από την κοινοπραξία Enterprise Europe Network Hellas αύξησαν κατά 35,5%, κατά μέσο όρο, τον τζίρο τους το διάστημα Ιουλίου 2023 – Ιουνίου 2024. Η έρευνα διεξάγεται με ηλεκτρονικό ερωτηματολόγιο που συμπληρώνουν επιχειρήσεις από όλο τον κόσμο, οι οποίες λαμβάνουν υπηρεσίες από το Enterprise Europe Network, με συντονιστή του ελληνικού δικτύου Enterprise Europe Network Hellas, το Δίκτυο Πράξη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με δυναμικό καινοτομίας και εξωστρέφειας αναπτύσσονται διεθνώς με την υποστήριξη του Enterprise Europe Network. Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας:

• 9 στις 10 επιχειρήσεις – πελάτες του δικτύου στην Ελλάδα δηλώνουν ότι το Enterprise Europe Network ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους εξαιρετικά καλά ή πολύ καλά.

• 9 στις 10, επίσης, θεωρούν πολύ πιθανό να συστήσουν το Enterprise Europe Network σε άλλες επιχειρήσεις ή να συνεργαστούν ξανά οι ίδιες στο μέλλον με το δίκτυο.

• 8 στις 10 επιχειρήσεις περιγράφουν τις υπηρεσίες του Δικτύου ως υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις τους.

ΤΕΥΧΟΣ 567

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ