Skip to main content
1 July 2024 06:45

30 νέα μέλη για τον ΣΕΚΕΕ

Την ετήσια τακτική γενική συνέλευσή του πραγματοποίησε την Τετάρτη, 26 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Καινοτόμων Εφαρμογών Ελλάδος. Κατά τη διάρκειά της, ο σύνδεσμος παρουσίασε τις δράσεις που ανέπτυξε τους τελευταίους 12 μήνες, έχοντας δώσει έμφαση στην ενίσχυση των συνεργασιών του με φορείς καινοτομίας και διευρύνοντας τη λίστα των εταιρειών μελών του.

«Το 2023 ήταν μία ιδιαίτερα σημαντική χρονιά για τον Σύνδεσμο. Καταφέραμε μέσα από τις δράσεις μας, και τη σύναψη συνεργασιών με φορείς και οργανισμούς, οι οποίοι προωθούν την καινοτομία, να αυξήσουμε σημαντικά τη βάση των μελών μας. Ταυτόχρονα, και για τα ίδια τα μέλη μας ήταν σημαντική χρόνια γιατί πέτυχαν άμεσα θετικά αποτελέσματα μέσω των δράσεων αυτών. Αυτό άλλαξε σε μεγάλο βαθμό την εικόνα του ΣΕΚΕΕ και τον ρόλο που διαδραματίζει στην ανάπτυξη της καινοτομίας στην Ελλάδα, αλλά και την προώθησή της στο εξωτερικό», ανέφερε ο κος Μάνος Μακρομάλλης, Πρόεδρος του ΔΣ του ΣΕΚΕΕ.

Όπως ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της τακτικής γενικής συνέλευσης, τα μέλη του ΣΕΚΕΕ διευρύνθηκαν με επιπλέον 30 εταιρείες, οι οποίες αναπτύσσουν και προωθούν στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καινοτόμες λύσεις και εφαρμογές.

Ειδικότερα, τα νέα μέλη του ΣΕΚΕΕ είναι οι εταιρείες 33Clouds, 3M Plan, 4Dot, Aegean Solutions, Aftersalespro, Avisense, CDXi solutions, Code.Hub, DGSOFT, DGTAL, eaZyblue Fleet, EXA Solutions, Genco Power, Globalsat, Infoteam Software, Lancom, Linked Business, Myrteni Smart Solutions, Progress Net, Push2Shop, Quintessential, Rething, Safesize, Solve, TravelR, UpcoMinds, Vertoyo, Voiceland, Αρχειοθήκη.

ΤΕΥΧΟΣ 538

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ