Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

5 June 2024 06:46

25% cashback από τον Γερμανό για τηλεοράσεις και projectors

Το 25% της αξίας των αγορών τους σε ευρώ (cashback) κερδίζουν οι καταναλωτές που θα αποκτήσουν στον Γερμανό έξυπνες τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς (projectors) με payzy by Cosmote. Η προσφορά ισχύει μέχρι και τις 16 Ιουνίου για αγορές τηλεοράσεων/projectors αξίας, ανά τεμάχιο, 249 ευρώ και άνω, στα καταστήματα Γερμανός σε όλη την Ελλάδα, αλλά και online.

Στον Γερμανό οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα τηλεοράσεων από κορυφαίους κατασκευαστές, σε διάφορα σχέδια και με προηγμένες λειτουργίες, για να διαλέξουν αυτή που τους ταιριάζει. Για να μπορούν να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες, σειρές, εκπομπές, αλλά και τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις. Ενδεικτικά, θα βρουν:

• Samsung 4K Smart TV CU7172 Series 75’’, με ισχυρό επεξεργαστή Crystal Processor 4K και ένα μεγάλο φάσμα χρωμάτων για ρεαλιστικές απεικονίσεις.

• LG 4K Smart TV 65’’, με υποστήριξη HDR10 Pro για εξαιρετική εικόνα.

• Philips 4K Ambilight TV 55” 55PUS8118, με φωτισμό Ambilight, υποστήριξη Dolby Vision και Dolby Atmos για κινηματογραφική θέαση.

Οι «έξυπνες» τηλεοράσεις μπορούν να συνδυαστούν με εύχρηστους βιντεοπροβολείς (projectors) ιδανικούς τόσο για ψυχαγωγία, όσο και για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

ΤΕΥΧΟΣ 521

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ