Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

17 January 2023 07:43

Ψηφιοποίηση αρχείου του Υπουργείου Ναυτιλίας

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Η Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ) διενεργεί ηλεκτρονικό ανοικτό διεθνή άνω των ορίων διαγωνισμό για το έργο με τίτλο Ψηφιοποίηση αρχείου Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Υ.ΝΑ.Ν.Π.), στο πλαίσιο του άξονα 2.2 του σχεδίου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0».

Το αντικείμενο του έργου αφορά στην ψηφιοποίηση μέρους του αρχείου του Υ.ΝΑ.Ν.Π. και παροχή συστήματος ηλεκτρονικής διαχείρισης εγγράφων για τα ψηφιοποιημένα αρχεία. Αναλυτικότερα πρόκειται για τις κάτωθι ενέργειες:

• Ψηφιοποίηση αρχείων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πιο συγκεκριμένα τα αρχεία της Διεύθυνσης Ποντοπόρου Ναυτιλίας και ειδικότερα το αρχείο των νηολογίων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, του τμήματος Μητρώων Πλοίων και του τμήματος Μητρώων Ναυτικών και Ναυτιλιακών Εταιρειών και της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Ναυτικών του Κλάδου Β, του τμήματος Αποδεικτικών Ναυτικής Ικανότητας.

• Προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστήματος διαχείρισης του ψηφιοποιημένου αρχείου.

• Παροχή λοιπών υπηρεσιών: ελέγχου, διαχωρισμού, καταλογογράφησης, κατηγοριοποίησης, καταχώρησης, καταστροφής και εγκιβωτισμού και μεταφοράς όπου χρειαστεί του φυσικού αρχείου, καθώς και λοιπές υπηρεσίες ψηφιακής διαχείρισης αρχείου που έχει ψηφιοποιηθεί, όπως ενδεικτικά διαχωρισμός ψηφιακών εγγράφων, αυτόματο indexing εγγράφων, άντληση δεδομένων από έγγραφα.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ), μέσω της διαδικτυακής πύλης www.promitheus.gov.gr και η προκήρυξή του θα αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο του Προγράμματος «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».

Συνολική εκτιμώμενη αξία της σύμβασης ορίζεται το ποσό των 6.250.580,35 ευρώ μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ και καταληκτική ημερομηνία είναι η Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 14:00.

Τεύχος 207

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ