Skip to main content
27 September 2023 06:45

Χρυσό βραβείο για το Prosvasis Cloud ERGANI

Η Prosvasis, εταιρεία λογισμικού και μέλος του Ομίλου Εταιρειών SoftOne, ξεχώρισε στα ΔΕΗ Bite Awards 2023, αποσπώντας το βραβείο GOLD στην κατηγορία ICTs λύσεις για επαγγελματίες & μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την web υπηρεσία Prosvasis Cloud ERGANI.

Το Prosvasis Cloud ERGANI υποστηρίζει πλήρως τις ανάγκες εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του Ψηφιακού Ωραρίου, διασυνδέοντας σε πραγματικό χρόνο επιχειρήσεις, εργαζόμενους και λογιστές με το πληροφοριακό σύστημα Εργάνη. Επιπλέον, μέσω της εμπλουτισμένης έκδοσης Prosvasis Cloud ERGANΙ Plus, οι επιχειρήσεις έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ενημερώσεις που αφορούν κανόνες που διέπουν τα χτυπήματα της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας, αλλά και alerts για τις εκκρεμείς υποχρεώσεις της επιχείρησης ανά εργαζόμενο, μειώνοντας το ενδεχόμενο λάθους και αποφεύγοντας την πιθανότητα επιβολής προστίμου.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που καθιστούν το Prosvasis Cloud ERGANI ξεχωριστό από τις αντίστοιχες λύσεις στην αγορά, ξεχωρίζει η απρόσκοπτη λειτουργία του με κάθε πρόγραμμα HR και Μισθοδοσίας. Αυτό επιτρέπει στις επιχειρήσεις και τους λογιστές να απλοποιήσουν πλήρως τη διαδικασία ενημέρωσης του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ. Επιπλέον, το εύχρηστο περιβάλλον εργασίας της εφαρμογής και η εξαιρετικά απλή χρήση του αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά προσφέρουν απρόσκοπτη διασύνδεση και ενημέρωση του ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των επιχειρήσεων και των λογιστών με αποτελεσματικό και απλό τρόπο.

Τεύχος 358

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ