Skip to main content
25 October 2023 06:46

Χρυσό βραβείο για την Epsilon Hospitality

Στην Epsilon Hospitality, την εξειδικευμένη στον κλάδο της Φιλοξενίας και της Εστίασης θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Epsilon Net, απονεμήθηκε το Gold βραβείο των Greek Hospitality Awards 2023στην κατηγορία Best Hotel IT, Web & Telecoms Supplier.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η απονομή του βραβείου αφορά στο πλήρες portfolio λύσεων που δημιούργησε και εξελίσσει η εταιρεία στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου ανάπτυξης κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων, που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων PMS, Back Office λογισμικό, Λογιστικό Payroll / HRMS, Channel Manager, Booking Engine και υπηρεσίες Digital Marketing.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία ξεχώρισε συνολικά στον θεσμό των Greek Hospitality Awards 2023, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου, αφού έλαβε συνολικά 4 διακρίσεις / βραβεία.

Η Epsilon Hospitality εκτός του κορυφαίου παρόχου τεχνολογίας παρέλαβε επίσης:

Gold βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel HR Services Provider σε συνεργασία με τηνEpsilon HR για τις εξειδικευμένες HR λύσεις στον ξενοδοχειακό κλάδο, οι οποίες καλύπτουν τις ιδιαιτερότητες που παρουσιάζει η απασχόληση του προσωπικού, αλλά και τις διαχειριστικές προκλήσεις που αναμένεται να φέρει η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας.

Silver βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Technology Innovation για τη flagship λύση PYLON PMS Suite Hybrid, η οποία προσφέρει πλήρη ενοποίηση όλων των λειτουργιών ενός τουριστικού καταλύματος κάτω από μια και μόνο εφαρμογή.

Silver βραβείο στην κατηγορίαBest Hotel Supplier για την ολοκληρωμένη πρόταση της Epsilon Hospitality, που προσφέρει στον σύγχρονο ξενοδόχο πλήρη αναβάθμιση στην «έξυπνη» τουριστική επιχείρηση της ψηφιακής εποχής.

Τεύχος 378

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ