Skip to main content
16 October 2024 06:51

Χάλκινο βραβείο για την LG Business Solutions στα Environmental Awards 2024

Η LG Business Solutions απέσπασε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Μείωση της Καταναλισκόμενης Ενέργειας» στα Environmental Awards 2024, ξεχωρίζοντας για την αφοσίωσή της στη βιωσιμότητα και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Η διάκριση αυτή αφορά στο έργο εγκατάστασης προηγμένων συστημάτων κλιματισμού στο κτίριο της ΑΑΔΕ, που χαρακτηρίζεται από τα βιοκλιματικά του χαρακτηριστικά και είναι πιστοποιημένο κατά LEED Gold.

Το τμήμα επαγγελματικών λύσεων της LG εξόπλισε το νέο συγκρότημα με το καινοτόμο σύστημα κεντρικού κλιματισμού Multi V i, το οποίο συνδυάζει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης με εξαιρετική ενεργειακή απόδοση. Το Multi V i συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας έως και 60%, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα άνεση και αξιοπιστία σε ακραίες καιρικές συνθήκες, καθιστώντας το ιδανικό για σύγχρονες επιχειρηματικές εγκαταστάσεις.

Το βραβείο παρέλαβαν η κα Βιβή Κουτσογιάννη, Air Conditioner and Energy Spec In & Sales Engineer Supervisor, και ο κος Σταύρος Μπαλιάκος, AS Sales Engineer Supervisor του τμήματος Business Solutions , κατά την τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2024 στο Anais Club.

ΤΕΥΧΟΣ 599

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ