Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

1 February 2022 08:55

Υψηλότερη συνολική απόδοση για την Bitdefender στην αξιολόγηση της AV-Comparatives

Η Bitdefender ονομάστηκε «Στρατηγικός ηγέτης» στην έκθεση «Endpoint Prevention and Response CyberRisk Quadrant™» της AV-Comparatives, που σημαίνει ότι επέδειξε εξαιρετικές δυνατότητες πρόληψης, ανίχνευσης, απόκρισης και αναφοράς σε enterprise επίπεδο, σε συνδυασμό με βέλτιστες λειτουργίες ανάλυσης.

Το Bitdefender πέτυχε την υψηλότερη συνολική απόδοση στην ανεξάρτητη δοκιμή της AV-Comparatives, κατά την οποία δοκιμάστηκε σε 10 λύσεις ασφάλειας endpoint security, υποβάλλοντας τες σε 50 ξεχωριστά σενάρια στοχευμένων επιθέσεων χρησιμοποιώντας μια ποικιλία τεχνικών. Κάθε λύση αξιολογήθηκε ως προς την ικανότητά της να ανιχνεύει, να ερευνά και να αποκλείει προηγμένες επίμονες απειλές (APT) και επιθέσεις πολλαπλών σταδίων. Το Bitdefender GravityZone Ultra κατατάχθηκε ως ένα από τα υψηλότερα για τις ικανότητες πρόληψης, ανίχνευσης και απόκρισης καθώς και απόδοση επένδυσης (ROI).

Τα κυριότερα σημεία της αξιολόγησης του Bitdefender περιλαμβάνουν:

Το Bitdefender GravityZone Ultra κέρδισε βαθμολογία 99,5% για τις συνδυαστικές του δυνατότητες πρόληψης και απόκρισης, πέτυχε βαθμολογία 100% για την ταχύτητά του στην πρόληψη απειλών και ισοφάρισε με την υψηλότερη βαθμολογία (98%) εμποδίζοντας τις επιθέσεις να προχωρήσουν πέρα από την πρώτη φάση της δοκιμής.

Επιπλέον, έχει το χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας και υψηλό ROI, εν μέρει λόγω του υψηλού επιπέδου ακρίβειας στη λειτουργία και του χαμηλού αριθμού false positives.

Μάθετε περισσότερα για τις εταιρικές λύσεις της Bitdefender: www.bitdefender.gr

Επικοινωνήστε με την εταιρεία στο: info@bitdefender.gr ή τηλεφωνικά στο 215-5353030

Τεύχος 1

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ