Skip to main content
17 June 2022 06:56

Τρεις νέες σειρές κλιματιστικών από την LG

H LG Electronics Hellas διευκολύνει την αναζήτηση του ιδανικού κλιματιστικού, παρουσιάζοντας τις σειρές Libero, Ocean και Mirror.

Οι σειρές LG Libero & LG Ocean παρουσιάζουν ισχυρή απόδοση, 40% πιο γρήγορη ψύξη, αθόρυβη λειτουργία και εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας ιδανική θερμοκρασία στον χώρο. Ο σχεδιασμός τους είναι κλασικός και διακριτικός για οποιονδήποτε χώρο.

Στη σειρά Mirror, όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά συνδυάζονται με τεχνολογία UVnano™ που καθαρίζει τον ανεμιστήρα του κλιματιστικού, απομακρύνοντας τα βακτηρίδια σε ποσοστό 99,99%  με φωτισμό LED UV, Ιονιστή Plasmaster™, που αφαιρεί το 99% των προσκολλημένων βακτηρίων, αλλά και αντιαλλεργικό φίλτρο που αφαιρεί τις αλλεργιογόνες ουσίες, όπως τα ακάρεα οικιακής σκόνης που αιωρούνται στον αέρα. Αυτές οι λειτουργίες προσφέρουν τη σιγουριά της ασφαλούς ατμόσφαιρας στον χώρο σας. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της σειράς Mirror, είναι η «έξυπνη» διαχείρισή του, μέσω της εφαρμογής ThinQ, που επιτρέπει την επιλογή της τέλειας θερμοκρασίας μέσω του smartphone, αλλά και τον έλεγχο της καλής λειτουργίας και της ενεργειακής απόδοσης του κλιματιστικού.

Και οι τρεις σειρές κλιματιστικών LG προστατεύουν το περιβάλλον, καθώς διαθέτουν ψυκτικό R327 με τη βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση.

Τεύχος 90

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ