Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

24 March 2023 07:43

Το Techmail στο VMware Forum 2023

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Με απόλυτη επιτυχία και υψηλά επίπεδα μαζικότητας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Μαρτίου, το VMware Forum 2023. Το event εντάσσεται σε μια σειρά διεθνών πρωτοβουλιών και δράσεων της VMware αφιερωμένες στους συνεργάτες της ανά τον κόσμο. Το περιοδικό Techmail παρευρέθηκε στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, οι οποίες φιλοξένησαν τα εκθεσιακά περίπτερα των συνεργατριών εταιρειών της VMware και τις συνεδριακές ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένα στελέχη του χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, οι ομιλίες προσέλκυσαν πλήθος κόσμου, από λάτρες της τεχνολογίας μέχρι υψηλόβαθμα στελέχη από το κλάδο του IT και από εξειδικευμένους τεχνικούς μέχρι τελικούς πελάτες. Οι συμμετέχοντες/χουσες είχαν την ευκαιρία για networking με πολλούς και διαφορετικούς εν δυνάμει συνεργάτες, όπως και να έρθουν σε άμεση επαφή με τις πρόσφατες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του IT, όπως το μέλλον του multi-cloud.

Μεταξύ των πολλών ομιλητών της ημερίδας βρέθηκαν εκπρόσωποι από τεράστιους, διεθνείς κολοσσούς της τεχνολογίας και εταιρείες τεχνολογίας με έδρα την Ελλάδα. Ενδεικτικά, στο βήμα ανέβηκαν στελέχη της VMware, της Performance Technologies, της Pancreta Bank, της Infinitum, της Dell Technologies, της Google Cloud και της Hewlett Packard Enterprise (HPe).

Παράλληλα με τις ομιλίες, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε διάφορα εταιρικά περίπτερα, όπου είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν απευθείας και άμεσα με αντιπροσώπους μερικών εκ των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα και στον κόσμο. Από τα περίπτερα του Forum ξεχώρισαν αυτά των Vmware, Logicom, Cosmos Business Systems, Google Cloud, Dell Technologies, Hewlett Packard Enterprise,Infinitum, Performance Technologies.

Κατά γενική ομολογία, η έκβαση της ημερίδας κρίνεται ιδιαιτέρως επιτυχής και η διοργανώτρια αρχή έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περήφανη για το σχεδιασμό ενός event που, αναμφισβήτητα, βοήθησε όσους βρίσκονται και εργάζονται στον τομέα του ΙΤ και επιζητούν τρόπους:

• Να απλοποιήσουν την πολυπλοκότητα του multi-cloud.

• Να λύσουν τις προκλήσεις των διαφορετικών μοντέλων λειτουργίας cloud.

• Να ενημερωθούν και να αντιμετωπίσουν τα κενά ασφάλειας στο cloud.

• Να υποστηρίξουν το μετακινούμενο εργατικό δυναμικό τους με μια ολιστική διαχείριση.

• Να χρησιμοποιήσουν αρχές cloud, Kubernetes (K8s) και containers για να δημιουργήσουν, να εκτελέσουν και να λειτουργήσουν σύγχρονες εφαρμογές.

Τεύχος 254

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ