Skip to main content
5 May 2023 06:54

Το Honor MagicOS σκοπεύει να ξεπεράσει το iOS

Της Αφροδίτης Μπαλίδου

Το MagicOS της Honor θα έχει καλύτερο λειτουργικό σύστημα smartphone από το iOS της Apple, υποσχέθηκε ο CEO της Honor, Zhao Ming, στους καταναλωτές της κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εκδήλωσης της Honor, η οποία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας τεχνολογίας στο Shenzhen της Κίνας την προηγούμενη εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Ming είπε ότι τα συνολικά έξοδα της εταιρείας το 2022 ήταν μόνο το 10% των συνολικών εσόδων που κέρδισαν. Λόγω αυτού του επιτεύγματος, ο Ming ήταν αρκετά αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας και ειδικότερα σχετικά με την ανάπτυξη ενός καλύτερου λογισμικού smartphone από αυτό της Apple.

Ο Zhao Ming ισχυρίστηκε ότι τα μοντέλα iPhone της Apple έχουν πολλά ελαττώματα. Αυτά περιλαμβάνουν κατώτερο hardware, κακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ξεπερασμένο σχεδιασμό. Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι πολλές συσκευές Android είναι καλύτερες ως προς αυτά τα χαρακτηριστικά, από τα iPhones.

Παρά τα προβλήματα, όμως, τα iPhones εξακολουθούν να θεωρούνται η κορυφαία επιλογή των καταναλωτών, καθώς οι τελευταίοι θέλουν να επωφεληθούν από το iOS της Apple και το οικοσύστημα που αυτό παρέχει. Εξαιτίας αυτού, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Honor θέλει να βελτιώσει περαιτέρω το λειτουργικό σύστημα smartphone με βάση το MagicOS 7.0 και εξήγησε ότι αυτό θα φανεί στην επερχόμενη σειρά Honor Magic 5. Ισχυρίστηκε, επιπλέον, ότι αυτό το νέο smartphone θα είναι αξεπέραστο όσον αφορά στην ποιότητα οθόνης, την προστασία των ματιών, την επικοινωνία και την ολοκληρωμένη εμπειρία που μπορεί να προσφέρει ένα smartphone.

Τεύχος 258

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ