Skip to main content
1 November 2022 07:50

Το EY wavespace επεκτείνεται στο metaverse

Του Στάθη Ασπιώτη

Η Ernst & Young θα παρέχει εμπειρίες EY wavespace στο metaverse για να βοηθήσει τους πελάτες της να προετοιμαστούν για το Web3 και το metaverse.

Το EY wavespace είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο που δίνει στους πελάτες της ΕΥ τη δυνατότητα να φέρνουν κοντά ομάδες, όπου κι αν βρίσκονται. Με τη δικτυακή αυτή επέκταση, η ΕΥ στοχεύει να βοηθήσει τους πελάτες της να καινοτομήσουν από κοινού και να επιτύχουν γρήγορα την αντιμετώπιση των επιχειρηματικών προκλήσεων.

Η Ernst & Young στις ΗΠΑ έχει επίσης δημιουργήσει ένα metaverse Lab, όπου οι μηχανικοί κατασκευάζουν προσαρμοσμένα περιβάλλοντα metaverse για διάφορες περιπτώσεις χρήσης.

Μαζί, το EY wavespace και το EY metaverse, καθοδηγούν τους πελάτες μέσα από καθηλωτικές ψηφιακές εμπειρίες για να τους βοηθήσουν να προβλέψουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα και να στραφούν προς μια αποκεντρωμένη οικονομία που προκύπτει από εφαρμογές και πλατφόρμες που βασίζονται στο Web3. Η κίνηση αυτή της EY σημαίνει ότι βλέπει τις δυνατότητες του Web3 και του metaverse να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις.

Με τις δυνατότητες του blockchain – το οποίο θεωρεί ότι είναι ένα από τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά στο μελλοντικό Διαδίκτυο – και τις προαναφερθείσες δυνατότητες του metaverse, οι ομάδες της EY συμβουλεύουν τους πελάτες για το πώς να εκτελούν ισχυρές στρατηγικές που περιλαμβάνουν νέα επιχειρηματικά μοντέλα, τεχνολογική διαλειτουργικότητα, νέες πλατφόρμες συναλλαγών, βελτιωμένες εμπειρίες πελατών και κοινότητας με μετριασμό του ρίσκου – συμπεριλαμβανομένων φορολογικών, νομικών και ρυθμιστικών θεωρήσεων.

Τεύχος 162

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ