Skip to main content

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

23 July 2024 06:47

Το ERTFLIX «πετάει» με την AEGEAN

Η ΕΡΤ σε συνεργασία με την Aegean κάνουν κάθε ταξίδι μια αξέχαστη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Οι επιβάτες της Aegean θα έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιλεγμένο και αποκλειστικό περιεχόμενο της ψηφιακής πλατφόρμας της δημόσιας τηλεόρασης ERTFLIX, στις πτήσεις της αγαπημένης τους αεροπορικής εταιρείας, ενώ στο προσεχές διάστημα θα μπορούν να ενημερώνονται για όλες τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

To πλούσιο πρόγραμμα της πιο δημοφιλούς ελληνικής ψηφιακής πλατφόρμας σε «ταξιδεύει» με τις πτήσεις της Aegean στις πιο αγαπημένες σειρές μυθοπλασίας, σε διασκεδάζει με μουσικές και ψυχαγωγικές εκπομπές, σε συναρπάζει με μοναδικά ντοκιμαντέρ, σε γεμίζει γεύσεις με νόστιμες συνταγές μαγειρικής και κρατά την πιο γλυκιά συντροφιά στους μικρούς μας φίλους με παιδικά προγράμματα «έκπληξη».

Όλες οι πτήσεις της Aegean που υποστηρίζουν τεχνολογία Wi-Fi θα προφέρουν τη δυνατότητα στους επιβάτες τους, μέσω του Aegean portal και χωρίς σύνδεση στο Internet, να απολαμβάνουν τα αγαπημένα προγράμματα του ERTFLIX. Όλα είναι διαθέσιμα στην ελληνική γλώσσα, ενώ κάποια διαθέτουν και αγγλικούς υπότιτλους.

ΤΕΥΧΟΣ 554

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ