Skip to main content
3 September 2024 06:51

Το 123ink.gr ήρθε στην Ελλάδα!

Ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Ελλάδα πριν από λίγους μήνες το 123ink.gr, ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ευρώπη που ειδικεύεται σε μελάνια εκτυπωτών και τόνερ, αλλά και σε εκτυπωτές και είδη γραφείου. Προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα στην Ευρώπη σε αναλώσιμα εκτυπωτών και στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Εκτός από τα δημοφιλή brands, όπως Canon, Brother, Epson και HP, μεταξύ άλλων, ένας πελάτης λιανικής ή μια εταιρεία μπορεί επίσης να επιλέξει τις συμβατές εκδόσεις 123ink. Τα δοχεία μελάνης και τα τόνερ της μάρκας 123ink περιέχουν περισσότερο μελάνι από τα original brands και εξοικονομούν χρήματα στον απλό πελάτη λιανικής και την επιχείρηση.

Παράλληλα, η εταιρεία 123ink.gr έχει επενδύσει στην άρτια εξυπηρέτηση πελατών, στην ταχύτητα παράδοσης, αλλά και στις συμβουλές εκτύπωσης από την ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα συμβούλων της. O Αλέξανδρος Ερμάν, Country Manager της 123ink.gr, δήλωσε:

«Η 123ink.gr ξεκινάει στην Ελλάδα με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά σε αναλώσιμα εκτυπωτών. Είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις εκτυπωτικές ανάγκες που έχει ανάγκη μια επιχείρηση, επενδύοντας στην τεχνογνωσία και εμπειρία ενός από τους μεγαλύτερους Ομίλους στην Ευρώπη σε αναλώσιμα και είδη γραφείου».

ΤΕΥΧΟΣ 568

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ