Skip to main content
17 October 2022 06:44

Το ελληνικό γραφείο της Check Point καλωσορίζει δύο νέα μέλη!

Από τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου έχουν ενταχθεί στην ομάδα της Check Point, ο κος Γρηγόρης Δημητρόπουλος και ο κος Δημήτρης Γιαννουλάκης.

Ο Γρηγόρης Δημητρόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του Named Account Manager. Στο πλαίσιο των καθηκόντων του θα είναι η ανάπτυξη, η διαχείριση και η ενίσχυση των εμπορικών σχέσεων με οργανισμούς που θα περιλαμβάνονται στον τομέα ευθύνης του. Ο κος Δημητρόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον χώρο του cybersecurity, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς και μεταπτυχιακό τίτλο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Με πάνω από 15 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, έχει αναλάβει τεχνικές όσο και εμπορικές θέσεις εργασίας, σε πολυεθνικές εταιρείες και παρόχους IT λύσεων, όλες σχετιζόμενες με τον χώρο του cybersecurity.

Για τη νέα αυτή θέση ο κος Δημητρόπουλος δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που γίνομαι μέλος της ομάδας της Check Point, σε μία από τις κορυφαίες τεχνολογικές εταιρείες παγκοσμίως, στον χώρο του cybersecurity. Αισθάνομαι ότι το timing είναι το πλέον κατάλληλο για να μπορέσω να προσφέρω αξία στον οργανισμό, γεμάτος πολύ όρεξη, διάθεση και πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη στρατηγική της Checkpoint».

Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης αναλαμβάνει τον ρόλο του Security Engineer. Με πάνω από 15 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε πολυεθνικές επιχειρήσεις και εταιρείες Integrators, θα συνεισφέρει επιτυχώς καλύπτοντας τις ανάγκες ασφάλειας των πελατών. Ξεκίνησε την καριέρα του στο τμήμα ΙΤ και αργότερα επικεντρώθηκε στον τομέα του Δικτύου, ο οποίος τον οδήγησε στα εδάφη της Ασφάλειας Δικτύων και τελικά της Ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Έχει πτυχίο Μηχανικού Η/Υ και πιστοποιήσεις σε τομείς της Πληροφορικής, των Δικτύων, και της Ασφάλειας Δικτύων.

Ο κος Γιαννουλάκης δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεισφέρω στην κυβερνασφάλεια οργανισμών και επιχειρήσεων μέσω του κορυφαίου παρόχου Check Point».

Τεύχος 152

ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ